Menu
Maksutapaindeksi - Paydex

maksutapatietojen hankintaohjelma ja maksutapaindeksi

Maksutapaindeksi kuvaa yrityksen reaaliaikaista maksukäyttäytymistä, joka osaltaan vaikuttaa yrityksen Rating-luokitukseen. Indeksi näkyy luottotietoraporteissa kuvaamassa yrityksen keskimääräistä maksuviivettä. Bisnode käynnisti maksutapatietojen hankintaohjelmansa Suomessa vuonna 1993. Ohjelman tarkoituksena on kerätä ajantasaista yritysten maksukäyttäytymistä koskevaa tietoa yhteistyökumppaneina toimivilta luotonantajilta.

Ajantasainen tieto kohteen maksukäyttäytymisestä on varhaisin mahdollinen indikaattori sen luottokelpoisuuden muutoksesta.

Tiedontoimittajat lähettävät Bisnodelle tiedostomuodossa yritysasiakastietonsa sekä niihin liittyvät laskutiedot. Tiedot kohdistetaan Bisnodet-yritystietokantaa vasten ja kohdistuneen aineiston pohjalta lasketaan ko. yritykselle ns. Maksutapa-indeksi, joka kuvaa kohteen keskimääräistä maksuviivettä.

Ohjelmaan osallistuminen on yleishyödyllistä ja se on koko luottoalan etujen mukaista. Yhteistyö on aina luottamuksellista ja siitä laaditaan kirjallinen sopimus. Bisnode ei paljasta tietolähteitään kolmansille osapuolille.Yhteistyökumppaneinamme on eri toimialojen suurimpia yrityksiä, jotka hyötyvät yhteistyöstä Bisnoden kanssa eri tavoin.

Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä

Jos haluat tietää lisää maksutapatietojen hankintaohjelmasta tai olet kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta, ota yhteyttä projektipäällikkö Are Kivelään, puh. 09 7511 9100.

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode