Menu
Maailman laajin yritystietokanta

Dun & Bradstreet tietokanta

Dun & Bradstreet tietokanta sisältää tietoa yli 210 miljoonasta yrityksestä ja toimipaikasta yli 220 maasta eri puolilta maailmaa. Dun & Bradstreet D-U-N-S®-numeroa käytetään kunkin tietokannassa olevan yrityksen ja toimipaikan tunnistamiseen ja kaikki tieto verifioidaan DUNSRight® -prosessin avulla.

Dun & Bradstreet päivittää säännöllisesti jopa 1500 eri tietoelementtiä. Tämä takaa sen, että saat käyttöösi luotettavaa ja objektiivista taustatietoa päätöksenteon tueksi.

Tiesitkö, että seuraavan kuukauden aikana Suomessa:

  • 1000 yritystä vaihtaa nimeä
  • 5000 yrityksen osoite muuttuu
  • 4000 yrityksen puhelinnumero muuttuu
  • 1000 yritystä lopettaa toimintansa
  • 8000 yrityksen Rating muuttuu

Yllä olevat luvut kertovat, kuinka yllättävän paljon ja usein tiedot muuttuvat yritysmaailmassa ja miten tärkeää on tietojen ylläpito ja päivitys. Välittömästi sen jälkeen, kun tiedot merkitään Dun & Bradstreet:n tietokantaan, ne ovat Dun & Bradstreet:n online-palveluissa asiakkaiden käytettävissä.

Perustietojen, joihin kuuluvat mm. yrityksen nimi, osoite, yritysten vastuulliset päättäjät, konsernirakenteet ja tuoreet tilinpäätösluvut, lisäksi Dun & Bradstreet tarjoaa myös DunTrade® -prosessin tuottamaan maksutapatietoa. Maksutapatiedot kertovat yritysten sen hetkisestä maksukäyttäytymisestä, ja ajantasainen taloustieto auttaa sinua varmistumaan yritysten kyvystä selviytyä suoritteistaan pitkällä aikavälillä.

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode