Menu
Tapahtumat

Bisnode Invitational Golf 2013

Bisnode järjesti perinteiseksi muodostuneen golfkisan 6.6.2013 Sea Golf Rönnäsissä. Aikaisempina vuosina kisa on järjestetty DirektMedian nimellä, mutta brändin yhtenäistämisen myötä golfkisankin nimi on muutettu Bisnodeksi.

Itse kisaa helli uskomattoman kaunis ja golffaria suosiva sää – aurinkoinen, hieman tuulinen ja merellisen raikas kesäpäivä. Tapahtumassa olivat mukana kaikki perinteiseen golftapahtumaan liittyvät elementit. Mukava yhdessäolo ja ennen kierrosta sekä kierroksen aikana oman ryhmän kanssa ja tietysti kierroksen jälkeen lounaan ja palkintojenjaon aikana. Perinteisiin liittyy myös leikkimieliset kilpailut sekä opetusklinikka. Kuitenkin kun puhutaan leikkimielisestä kilpailusta, niin nytkin tapahtui (mikä yleensä tapahtuu aina) että leikkimielisyys ”häviää” kun ensimmäisen kerran ollaan tiiauspaikalla.

Yksilökilpailuista pisimmän avauskisan voitti Ari Korkia-Aho yli 300 metrin avauksellaan. Lähimmäksi lippua avasi Jussi Jämsen 2,93 m. Parhaan SCR tuloksen 85 lyöntiä teki Jarmo Pyhälä. Pistebogey kisan kolme parasta olivat tuloksella 35 Andreas Ehrnrooth, 34:n tasatuloksella Kenneth Lehtola ja Janne Paavolainen. Andreas sai vuodeksi upean pokaalin työhuoneensa koristeeksi sekä Garminin Approach S3 golf ”rannetietokoneen” eli kellon missä on yli 28 000 kentän tiedot, laite mittaa etäisyydet greenille, jne.

Ryhmäkisaan huomioitiin jokaiselta väylältä ryhmän eniten pisteitä saaneen jäsenen pisteet. Kisan voitti huippupistemäärällä 48 ryhmä: Kaj Tikka, Tero Ylipaavalniemi, Jari Virtanen ja Kimmo Juutilainen.

Tästä linkistä löydät tapahtumasta muutaman valokuvan. Valokuvista voi päätellä, että opetus rangella oli hyvinkin yksityiskohtaista. Aina ei myöskään pelattu väylillä, mutta hymyä riitti kaikesta huolimatta.

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode