Menu
Bisnoden

Avoimet työpaikat

Bisnode on Suomen monipuolisimmat tietovarannot omaava markkina- ja luottotietotalo. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 18 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee 2500 ihmistä, joista yli 100 Suomessa.


Myyntipäällikkö, asiakaskokemuksen johtaminen

Etsimme myyntipäällikköä asiakaskokemuksen johtamisen ratkaisujen myyntiin. Sinulla on palava halu työskennellä ihmisten kanssa sekä rakentaa ratkaisuja asiakaskäyttäytymisen analysointiin sekä henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen.

Myyntipäällikkö vastaa asiakashankinnasta ja asiakkuuksien kehittämisestä. Samalla projektien suunnittelu ja läpivienti on hänen vastuullaan, joten myynti on konsultoivaa ja asiantuntijapainotteista. Keskeinen osa myyntityötä on asiakkaiden perinteisen ajatusmaailman muuttaminen.

Yhteistyötä tehdään liiketoiminta-, markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohdon kanssa. Tehtävä on erinomainen uran seuraava askel esimerkiksi muutaman vuoden B2B-myynnissä, konsultoinnissa tai liiketoiminnan kehitystehtävissä olleelle myyntihenkiselle asiantuntijalle.

Työ sopii hyvin ihmiselle, jolla on hyvät sosiaaliset taidot, halua työskennellä ihmisten kanssa sekä rakentaa ratkaisuja asiakaskäyttäytymisen analysointiin sekä henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen.

Työtehtävässä pääset tekemään töitä Suomen eturivin yritysten kanssa asiakaskokemuksen kehittämisen ja asiakkuuksien johtamisen parissa. Työ mahdollistaa oppimisen tiedolla johtamisesta sekä tiedon hyödyntämisestä operatiivisessa liiketoiminnassa Euroopan suurimmassa tietoon ja sen analysointiin keskittyvässä konsernissa, Bisnode Groupissa. Tarjoamme myös pitkän aikavälin mahdollisuuksia työskennellä kansainvälisessä ympäristössä.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV 21.4.2017 mennessä osoitteeseen hanna.maunu@bisnode.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna Maunu
henkilöstöpäällikkö
P. +358 50 568 76 95Katso video Bisnodelaisista!

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode