Menu
Bisnoden

Avoimet työpaikat

Bisnode on Suomen monipuolisimmat tietovarannot omaava markkina- ja luottotietotalo. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 18 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee 2500 ihmistä, joista yli 100 Suomessa.


Etsimme Back-end, Front-end ja Full Stack - devaajia

Etsimme kehitystiimiin vahvistusta Back-end, Front-end ja Full Stack -devaajista. Meillä on tarjolla mielenkiintoisia ja haasteellisia SPA-verkkopalvelu ja REST-rajapinta kehitysprojekteja, joissa asioita tehdään meille tärkeitä loppukäyttäjiä kuunnellen. Tämän lisäksi pääsette kokemaan millaista on toimia todella nopean julkaisusyklin kanssa.

Vaatimuksemme ovat:

  • Olet energinen ja positiivisella asenteella asioihin suhtautuva henkilö
  • Sinulla on hyvin ketterä lähestyminen asioihin
  • Hallitset alla olevat teknologiat/tuotteet (tai edes osan niistä): NodeJS, HTML5, CoffeeScript, React, Flux/ALT.js, C#, Java, ElasticSearch, SQL, MS SQL server, Windows server, IIS, REST, SOAP, GIT, Jenkins

Me tarjoamme: vakituisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut, osaavat kollegat sekä loistavan mahdollisuuden kehittää itseään ja osaamistaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen hanna.maunu@bisnode.com. Lisätietoja tehtävästä ja Bisnodesta työnantajana voit kysellä kehityspäällikkö Tomi Huuskolta tomi.huusko@bisnode.com tai p. 0400 463 325Katso video Bisnodelaisista!

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode