Menu
Bisnoden

Avoimet työpaikat

Bisnode on Suomen monipuolisimmat tietovarannot omaava markkina- ja luottotietotalo. Jalostamme tietoa erilaisiin käyttötarkoituksiin mm. ihmisistä, yrityksistä, autoista, rakennuksista ja kiinteistöistä. Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista suomalaisyhtiöistä, joita autamme niin markkinoinnin kuin riskienhallinnan saralla. Toimimme 18 Euroopan maassa ja konsernissamme työskentelee 2500 ihmistä, joista yli 100 Suomessa.


Etsimme projektipäällikköä

Haemme projektipäällikköä kansainvälisiin tehtäviin

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu paikallisten asiakaskokemuksen johtamisen sekä markkinoinnin analytiikkatuotteiden kansainvälistäminen muihin Bisnode-konsernin maihin. Toimit koordinaattorina suomen ja konserniin kuuluvien maiden välillä, järjestät johtoryhmän kokoontumisia, myyntikoulutuksia sekä tuet omalta osaltasi konsernin maita myyntityössä. Raportoit projektien etenemisestä konsernin sisällä ja johtoryhmässä osallistumalla säännöllisesti raportointipalavereihin.

Hakijalta edellytämme:

  • Projektinhallintaosaamista
  • Vähintään 2-3 vuoden työkokemusta projektipäällikön tai konsultin tehtävistä, BtoB-myyntityöstä tai palvelujohtamisesta
  • Sujuvaa englanninkielentaitoa
  • Positiivista ja myyntilähtöistä asennetta
  • Korkeakoulututkinto ja ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, osaavat kollegat sekä loistavan mahdollisuuden kehittää itseään ja osaamistaan.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Maunu, p. 050 568 7695. Mikäli tunnet olevasi sopiva henkilö projektipäällikön tehtävään, lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse henkilöstöhallintoomme Hanna Maunulle (hanna.maunu@bisnode.com) 4.11.2016 mennessä.


Etsimme ketterää Full Stack- devaajaa

Oletko ohjelmoinnin monitaituri, joka ei pelkää ottaa uusia haasteita vastaan? Kiinnostaako sinua front-end ja back-end-puolen kehitys mielenkiintoisessa yrityksessä? Kiinnostaako sinua kehitys vain harvoille sallittujen datojen parissa? Kiinnostaako sinua kehitys todella ketterässä toimintaympäristössä, jossa MVP tarkoittaa oikeasti sitä itseään?

Etsimme kehitysjoukkoomme vahvistusta Full Stack -devaajasta. Meillä on tarjolla sinulle mielenkiintoisia ja haasteellisia kehitysprojekteja, joissa asioita tehdään meille tärkeitä loppukäyttäjiä kuunnellen. Pääset kerrankin kokemaan millaista on toimia todella nopean julkaisusyklin kanssa. Tämän lisäksi pääset käsiksi vain harvoille sallittuihin ja todella ainutkertaisiin mm. henkilöihin, yrityksiin ja ajoneuvoihin liittyviin tietovarantoihin. Haluatko sinä olla mukana kehittämässä SPA-verkkopalveluita ja REST-rajapintoja kanssamme?

Vaatimuksemme ovat:

  • Olet energinen ja positiivisella asenteella asioihin suhtautuva henkilö, joka osaa ottaa asiat haasteina
  • Sinulla on hyvin agilemainen lähestyminen asioihin
  • Olet törmännyt tai jopa hallitset alla olevat lyhenteet (tai edes osan niistä): NodeJS, HTML5, JavaScript, CoffeeScript, React, Flux/ALT.js, C#, Java, ElasticSearch, SQL, MS SQL server, Windows server, IIS, REST, SOAP, GIT, Jenkins, SCRUM, automaatiotestaaminen, Nunit, PowerShell, F#

Me tarjoamme kaiken edellisen lisäksi: vakituisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut, osaavat kollegat sekä loistavan mahdollisuuden kehittää itseään ja osaamistaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen hanna.maunu@bisnode.com. Haku umpeutuu 16.10.2016. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo ennen sitä ja palkkaamme heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä ja Bisnodesta työnantajana voit kysellä kehityspäällikkö Tomi Huuskolta tomi.huusko@bisnode.com tai p. 0400 463 325Katso video Bisnodelaisista!

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode