Menu
Case: Strada

VV-Auto Group Oy

Kesko-konserniin kuuluva VV-Auto Group Oy tuo maahan Volkswagen-, Audi- ja Seat-henkilöautoja sekä Volkswagenhyötyautoja. Yrityksen henkilöautomerkkien yhteenlaskettu markkinaosuus Suomessa on noin 20 %. Bisnoden VV-Auto Groupille tarjoamat palvelut ovat Amore ja Strada.

Kuka myy, mitä myydään, missä käy kaupaksi ja mikä? STRADA on Trafin virallisiin tietoihin perustuva autokaupan tietolähde, joka sisältää suomalaisen ajoneuvokaupan rekisteröintitilastot. Tilastoja on helppo hyödyntää monipuolisesti myynnin, markkinoinnin ja koko liiketoiminnan suunnittelun apuna. Stradan avulla voi muun muassa analysoida, mitkä merkit ja mallit liikkuvat. VV-Auto Group Oy:ltä on kysytty toiveita ja mielipiteitä Stradaa kehitettäessä. Näin työkalu palvelee asiakasta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

VV-Auto Group Oy on hyödyntänyt myös Amoren tarjoamia mahdollisuuksia jo useita vuosia. Asiakasmarkkinoijan omarekisteri AMORE™ on ajoneuvotietoa markkinoinnissaan hyödyntävälle yritykselle suunniteltu, tehokas työkalupakki, joka sisältää markkina-analyysin, kohderyhmien poimintatyökalun ja kampanjakohtaisten tulosten raportoinnin. Työkalut auttavat yritystä tekemään kannattavia markkinointipäätöksiä ja yhdistämään toisistaan irralliset kampanjat markkinointi- ja myyntiprosessien loogiseksi jatkumoksi. Tämä auttaa yritystä reagoimaan markkinoiden muutoksiin nopeasti ja mittaamaan markkinointitoimenpiteitä sekä -verkostoa tehokkaasti. Lisäksi Amore auttaa tunnistamaan ajoneuvomarkkinoiden tarjoamat mahdollisuudet ja helpottaa löytämään parempia sekä kannattavampia asiakkaita, jolloin myynnillä on aina käytössään parhaat mahdolliset kohderyhmäkontaktit.

" Toteutamme vuosittain useita markkinointikampanjoita, joiden suunnittelussa ja analysoinnissa hyödynnämme Bisnoden tarjoamia palveluita. Amoren osoitteellisen viestinnän mahdollisuuksia olemme käyttäneet jo kauan. Myös Strada on meille tuttu ja suosittu työkalu, jonka avulla analysoimme markkinoiden tapahtumia. Olemme myös olleet mukana kehittämässä Stradaa. Se on hyvä tilaisuus päästä räätälöimään meille parhaiten sopiva työkalu. Raakadatan käsittely edellyttää paljon vaivannäköä, joten on erinomaista, että tieto on valmiiksi muokattu tarvitsemaamme muotoon. Mediakenttä muuttuu jatkuvasti, joten haluamme tehdä yhteistyötä alan vahvan osaajan kanssa. Arvostamme Bisnodea nopeasti reagoivana ja hyvällä palvelutasolla toimivana yhteistyökumppanina, jolta saamme nopeasti
ajantasaista, tarkkaa ja hyvää informaatiota.”

Heikki Ahdekivi, johtaja
Volkswagen-henkilöautot

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode