Menu
Case: Yritystele.fi

Tilitoimisto Ordent Oy

Tilitoimisto Ordent Oy:n toiminnan perustana on yksilöllinen palvelu ja asiakaslähtöisyys. Keravalla vuodesta 1986 asti toiminut yritys arvostaa samoja arvoja myös Yritystelen toiminnassa.

Yritystelen yksilöllinen asiakaspalvelu saa Ordent Oy:ltä kiitosta. ”Kontaktihenkilömme Janne Timperi saa meiltä ehdottomasti kiitettävät arvosanat”, kertoo toimitusjohtaja Jouko Ahokas. Hän on palvelualtis, aktiivinen ja häneltä saa hyviä neuvoja. On myös mukavaa, ettei yhteyshenkilö ole matkan varrella vaihtunut. Se helpottaa yhteistyötä ja antaa yrityksestä positiivisen kuvan.

Paitsi palvelun laatuun Ordent Oy on tyytyväinen Yritystelen kautta saamaansa näkyvyyteen. ”Palveluun sijoitetut rahat on saatu moninkertaisesti takaisin”, toteaa Ahokas. Rahallinen panos on ollut pieni verrattuna siitä saatuun hyötyyn. Jatkossa Ordent suunnittelee myös muita Bisnode-konsernin palveluita. ”Olemme kaavailleet nettimainonnan rinnalle perinteistä suoramarkkinointiratkaisua”, kertoo Ahokas. On mukavaa, että vielä nykyäänkin postiluukusta kolahtaa jotain paperille painettua.

Tulosta

Kalle Velhonoja
Kalle Velhonoja

myyntijohtaja (telesales)
gsm +358 (0)50 389 2963
kalle.velhonoja@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode