Menu
Case: Yritysdata

Punos Mobile Oy

Suomalaisen Punos Mobile Oy:n kehittämä Meeting Assistant -iPad-sovellus edustaa huippukokoustekniikkaa. Sovelluksen avulla käyttäjä voi näppärästi suunnitella tapaamisen agendan ja välittömästi kokouksen jälkeen lähettää napin painalluksella selkeät muistiinpanot niitä tarvitseville. Sovellus auttaa myös tutustumaan muiden osanottajien taustoihin jo etukäteen. Globaaliin sovellukseen liitetty D&B:n yritysdata kertoo tärkeää tietoa siitä, kenen kanssa ollaan neuvottelemassa.

Meeting Assistant on syntynyt kehittäjänsä Hannu Alakankaan intohimosta mobiilitekniikkaan ja avoimeen dataan. Vuosia SAP:n parissa työskennellyt Alakangas vaalii sovelluskehityksessä käyttäjäystävällisyyttä, idearikkautta ja selkeää logiikkaa. Meeting Assistant julkaistiin lokakuussa 2012. Vuoden vaihteessa neuvottelusovellus sai uusia ulottuvuuksia, kun se lanseerattiin globaalisti. Punos Mobilen ja D&B:n yhteistyö luo Meeting Assistantin käyttäjälle helpon mahdollisuuden hakea nopeasti ja rekisteröitymättä D&B:n tarjoamaa World Base -yritysdataa, kuten perustietoa ja talousraportteja.

Meeting Assistant hallitsee sujuvasti kaikki kokouksen perustoiminnot, kuten agendat, kalenterimerkinnät ja osallistujalistat yhteystietoineen. Pöytäkirjat on helppo laatia viimeistelyä vaille valmiiksi jo kokouksen aikana ja lähettää vain napin painalluksella kaikille osallistujille. iPad-alustan pyyhkäisytoiminnot tekevät sovelluksen käytöstä nopeaa ja näppärää. Kokouksessa sovitut tehtävät on helppo integroida esimerkiksi tabletin omaan tehtävälistaan. HTML5-tekniikalla toteutettu Meeting Assistant toimii tehokkaasti tabletilla, ja kehitteillä ovat myös Windows8- ja Android-versiot. 3G-yhteyden avulla Meeting Assistant on nopeasti on-line lähes kaikkialla maailmassa. Mikäli verkkoa ei ole saatavilla, sovellus toimii myös off-line -tilassa ja esimerkiksi muistiinpanot sekä tehtävät voi lähettää myöhemmin eteenpäin.

Meeting Assistantin erikoisuutena on sovelluksen nerokas tapa hakea netin kautta tietoa kokousosallistujista eri puolilta maailmaa. Käyttäjän näytölle ilmestyy kuvan kera muun muassa Bloombergin bisnesuutisia sekä sosiaalisesta mediasta haettu, julkinen tieto. Taustatietojen avulla kokousta varten saa tärkeitä liiketoimintatietoja sekä sopivia jäänmurtajia esimerkiksi neuvottelijoiden Twittertweeteistä löytyvistä harrastuksista. Hyvän taustatiedon avulla voi välttää karikkoja ja tehostaa neuvottelua huomattavasti. Netistä haettuun tietoon voi liittää myös omia muistiinpanoja.

Ripeästi kehittyvään Meeting Assistantiin liitetään jatkuvasti yhä edistyneempiä toimintoja lisäämään neuvottelijoiden informaatiota ja helpottamaan ajankäyttöä. Esimerkiksi yrityksen oman CRM-datan saa jatkossa hyödynnettyä kokouksissa entistä tehokkaammin. Sovelluskehityksessä kiinnitetään runsaasti huomiota myös dynaamisuuteen. Meeting Assistant tuo käyttäjälle paljon muutakin kuin pelkkää staattista dataa.

Edullisen ja helppokäyttöisen sovelluksen voi globaalin lanseerauksen jälkeen ladata lähes kaikkialla maailmassa.

"Meeting Assistant -sovellusta on ladattu Suomen lisäksi runsaasti Ruotsissa ja Tanskassa. Olemme saanet käyttäjiltä paljon positiivista palautetta hyvästä toteutuksesta ja tarkoin mietityistä, käyttömukavuutta lisäävistä yksityiskohdista. Tekninen toteutuksemme, jolla suuret tietomäärät saadaan helposti ja nopeasti käyttäjän hyödynnettäväksi, on onnistunut hyvin.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön D&B:n kanssa. Luotettava ja kattava, globaali yritysinformaatio antaa asiakkaidemme kansainvälisille neuvonpidoille vakaan pohjan. On tärkeää tietää, ovatko potentiaalisen yhteistyökumppanin perustiedot kunnossa. D&B:n 250 miljoonaa yritystä käsittävän tietokannan avulla voi lähteä neuvonpitoon turvallisin mielin myös silloin, kun kyseessä on tuntematon, kansainvälinen neuvottelukumppani.”

Hannu Alakangas, toimitusjohtaja, Punos Mobile Oy

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode