Menu
Case: Hapa-Koneet Tmi ja AA-luottoluokitus

Hapa-Koneet Tmi tekee AA-luottoluokituksella pesäeroa ulkomaisiin kilpailijoihin

Konepajateollisuuden toimialalla kilpailu ulkomaisten halpatuottajien kanssa on kovaa. Asiakkaat juoksevat halvimman hinnan perässä, mutta usein huomaavat, että halpojen ulkomaisten yritysten ja tuotteiden laatu ei ole samaa kuin suomalaisella Hapa-Koneilla.

"AA-luottoluokitus auttaa meitä nimenomaan korkeamman laatu- ja hintamielikuvan viestimisessä.  Kun yrityksen talous on näkyvästi hyvässä kunnossa, se viestii ostamisen turvallisuutta ja toimitusvarmuutta. Merkintä nostaa asiakkaiden kynnystä ottaa riskejä ulkomaisten toimijoiden kanssa." Sanoo toimitusjohtaja Ilpo Haapa-Aho.

Menkijärvellä toimivassa konepajassa onkin korjailtu paljon juuri ulkomailla tuotettujen koneiden valmistusvirheitä ja vikoja. 

Haapa-Aho sanoo asiakaspalautteen olleen erittäin positiivista heti AA-logon käyttöönotosta saakka.
"Useat asiakkaamme ovat oikein ääneen maininneet huomanneensa AA-luottoluokituksen merkinnän nettisivuillamme. Toiminimellehän ei AAA-luokitusta voi saadakaan kuin poikkeustapauksissa. AA on paras mahdollinen luokitus meidän tapauksessamme"

Kaikki Hapa-Koneiden tuotteet ovat myös CE-merkittyjä. Se tarkoittaa, että ne täyttävät kaikki Euroopan Unionin asettamat säädökset.

Hapa-koneet valmistaa alusta loppuun saakka mm. perälanoja, salvoskoneita, juontokouria ja karhia. Tunnetuin kotimainen asiakas on Hankkija.

Yrityksessä työskentelee vakituisesti 2-3 henkilöä. Lisäksi se tarjoaa runsaasti sesonkityötä paikalliselle nuorisolle.

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode