Menu
Blogi: Maija Adriansson

Yhteisvoimin eteenpäin

Matka kohti yhtä, yhtenäistä Bisnodea ei koske ainoastaan Suomen markkinoita, vaan leimaa kokonaisvaltaisesti lähes koko Euroopan kattavan yhtiömme vuotta 2013.

Muutos on erityisen tuntuva täällä Ruotsissa, jossa 18 yritystä fuusioidaan kolmeen yksikköön ja mittava tavaramerkkikirjo siirtyy yhteisen Bisnode-sateenvarjon alle. Ja kun kerran myllätään, niin myllätään kunnolla – myös toimipisteiden lukumäärä tulee dramaattisesti vähenemään murto-osaan, kun muutamme ruotsalaisten tytäryhtiöidemme kanssa yhteisiin toimitiloihin Tukholmassa, Göteborgissa sekä Malmössä. Tältä osinhan Suomi on Kumpulantien konttorin myötä toiminut edelläkävijänä ja inspiraationa.

Yhteisvoimin eteenpäin

Meille kouralliselle työntekijöitä täällä Tukholman pääkonttorilla alkaa ilmassa olla suuren urheilujuhlan tuntua! Ensi vuodenvaihteesta lähtien pääsemme vihdoin ja viimein keskelle käytännön bisnestä. Alamme sisäistää, että tämähän on ihan oikeasti aika iso firma. 3000 työntekijää eri puolilla Eurooppaa on meillekin jotakuinkin abstrakti käsite, mutta 630 työkaveria, jotka jakavat saman ilmatilan ja jonottavat samoille kahviautomaateille onkin jo ihan toinen juttu.

Tätä kirjoittaessa on muutosprojekti polkaistu käyntiin lähes jokaisessa Bisnode-konsernin 19 maassa. Mutta ennen kuin tähän pisteeseen on edistytty, on kulissien takana lähes vuoden päivät suunniteltu, muokkailtu, kaavailtu, kalkyloitu ja suunniteltu taas uudelleen.

Johtotähtenä on koko ajan asiakashyöty: millä tavoin voisimme tarjota asiakkaillemme entistäkin fiksumpia ratkaisuja? Nyt on vahva luottamus siihen, että olemme oikealla polulla.


Maija Adriansson Maija Adriansson on työskennellyt vuodesta 2008 lähtien Bisnode-yhtiön pääkonttorilla Tukholmassa pääjohtajan ja johtoryhmän assistenttina.
Lue lisää »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode