Menu
Blogi: Pär Österlund

Vakuutus autolle kolmella klikkauksella

Hyvä asiakaskokemus on yksi tärkeimpiä menestystekijöitä verkkokaupassa. Vaikka vakuutusyhtiöt ovat vieneet palvelujaan aktiivisesti verkkoon, on heidän palvelujen ostaminen verkosta edelleen työlästä.

Pohdin huvikseni kuinka helppoa esimerkiksi vakuutuksen ostaminen autolle voisi olla:

1. Naputtelen kännykän selaimeen www.vakuutusyhtiö.fi ja kirjaudun mobiilivarmenteen avulla palveluun yhdellä klikkauksella. 

2. Klikkaan nappia ”Kilpailuta kaikki ajoneuvovakuutukseni”, jolloin vakuutusyhtiö hakee luvallani TraFi:n tietokannasta kaikki omistamani ajoneuvot ja niiden tiedot. Sitten vakuutusyhtiö laskee minulle automaattisesti tarjoukset jokaiselle ajoneuvolle. 

3. Saan eteeni listan kaikista omistamistani ajoneuvoista ja viereen hintatarjouksen vakuutukselle. Ostan autolleni uuden vakuutuksen klikkaamalla Osta-nappia.

Tämä kolmen klikkauksen ostokokemuksessa ainoana edellytyksenä on, että vakuutusyhtiö pystyy laskemaan vakuutukselleni hinnan automaattisesti. Muuten tekniset edellytykset ovat olemassa.


Pär Österlund

Pär Österlund vastaa Bisnodella markkinoinnista. Hän aloitti Bisnodella vuoden 2013 alussa, kun yhtiö osti Esendra Oy:n liiketoiminnan.
Lue lisää Päristä täältä »

Bisnoden ajoneuvokohderyhmät, lue lisää »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode