Menu
Blogi: Maarit Pirinen

Miksi oma asiakasrekisterisi ei riitä?

Asiakasrekisteri, yrityksen tärkein pääoma? Kyllä! Mutta millä tasolla on sen hyödynnettävyys?

Monesti asiakastietoja kerätään eri kanavista. On nettisivut, Facebook sekä perinteinen liittymiskuponki muutama mainitakseni. Tiedot kyllä monesti tallennetaan järjestelmään ja välillä myös tietoja päivitetään.

Sen jälkeen viestejä lähetetään kanta-asiakkaille eri kanavien kautta. Tarjotaan etuja tai tietoiskuja uutuuksista. Tehokasta ja kirjanoppinutta, sanoisinko.

Olisiko kuitenkin mukavaa, jos sinua lähestyttäisiin todellisista tarpeistasi? Koulut ovat alkamassa pitkän kesäloman jälkeen ja tarvetta pienokaisen uusille vaatteille olisi. Etukuponki sähköpostiin tai postin kantamana voisi olla iloinen yllätys jatkuvassa kulutusjuhlassa. Hiihtoloma viikko lähestyy pian ja pitäisi vielä löytää lomanvietto paikka, olisiko kenelläkään ideoita nelihenkiselle perheelle? Tässä muutama arkinen tarve, joihin olisi helppo vastata. Etsitään sieltä omasta asiakasrekisteristä kohderyhmä, jolle mahdollisesti eri elämänvaiheet lisäävät eri tarpeita.

Tähän jos vielä lisätään arvoja ja asenteita. Personoidaan viestit ja ei tarjota kaikille kaikkea. Etsitään ne todelliset tarpeet. Tutkitaan ja mitataan, löydetään ne helmet.Maarit Pirinen Maarit Pirinen vastaa Bisnode Marketing Oy:ssä nimetyistä asiakkuuksista.
Lue lisää täältä »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode