Menu
Blogi: Vesa Kalapuro

Kuluttajarekisterin jatkuva päivittäminen ei voisi olla enää vaivattomampaa

Edellisessä blogissani kerroin ilosanomaa Bisnoden-ihmiset -tietokannasta, joka on maan kattavin ei-viranomaisrekisteri ja siten otettavissa käyttöön ilman turhaa byrokratiaa.

Bisnode-ihmiset -tietokanta sisältää tiedot markkinointikelpoisista suomalaisista kuluttajista ja se kattaa 93 prosenttia aikuisväestöstä. Kohteet ovat suora- ja telemarkkinointikelpoisia. Palvelun avulla voit profiloida nykyiset asiakkaasi ja suunnitella tämän pohjalta uusia kohderyhmiä. Voit poimia haluamasi kohderyhmän postitusta tai puhelinmyyntiä varten suoraan verkosta muutamassa minuutissa.

Palvelualusta myös asiakasrekisterisi jatkuvaa päivittämistä varten

Palvelua on nyt kehitetty päivitysosiolla. Voit itse tuoda sinne omat asiakaslistasi ja asettaa palvelun automaattisesti tunnistamat kuluttaja-asiakkaasi jatkuvaan päivitykseen tai vastaavasti tehdä kertapäivityksiä. Palvelu palauttaa halutun tietosisällön Excel-tiedostona alkuperäisten tietojen lisäksi. Palautustietona saat Bisnode-ID:n - jonka avulla henkilö jatkossa tunnistetaan - sekä perustiedot, kuten henkilön yhteystiedot, osoite alkaen pvm, kuolintieto, sukupuoli, asiointikieli, ikä ja mahdolliset Robinson-markkinointikiellot. 

Lisää tietosisältöä analytiikan avulla

Perustietojen lisäksi voit halutessasi rikastaa rekisteriäsi analytiikkaan perustuvilla tiedoilla. Tiedot pohjautuvat Bisnoden ennusteluokkiin, jotka kattavat seuraavat osa-alueet:

- taloudellinen tilanne
- perhe & tausta
- asuinympäristö sekä arvot & asenteet

Näiden lisäksi tietoa on saatavilla ns. kanavapreferensseistä eli kuluttajien suhtautumisesta suoramainontaan ja puhelinmyyntiin.

Kysy lisää päivityspalveluistamme tutulta Bisnode-kontaktihenkilöltäsi tai asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@bisnode.fi

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode