Menu
Blogi: Maarit Pirinen

Hetki lyö

Taannoin naisporukan käsityömatkalla pohdimme nykypäivän kiirettä. Kiire näkyi jo laivaan astuessa. Yleensä Tallinnaan suuntautuvilla nopeilla aluksilla oli puheen sorinaa ja iloista naurua käveltäessä kahvilan läpi. Nyt oli silmiin ja korviin pistävän hiljaista.

Kaikki joko katsoivat puhelintaan, tietokonetta tai tablettiaan, ilmekään värähtämättä – oli kiire tehdä töitä, päivittää statusta tai twiitata - kahvilassa istutaan - kommenttia. 

Myönnän, itsekin sorrun vapaapäivänäni katsomaan työsähköpostit ja hoidan ne kätevästi pois mielestä ja rasittamasta vapaapäivän jälkeistä arkea. Mutta itsensä jaksamiseen niin työssä kuin kotiarjessa olisi järkevä satsata. Jos elää viikonlopusta ja lomasta toiseen, niin ollaan väärällä polulla.

Elämä on tässä ja nyt.

Hetki lyö
Sama koskee myös kotiin tullutta osoitteelista suorakirjettä. Jos sinulla on vastasyntynyt pienokainen, hänen tarpeensa täytetään tässä ja nyt ja postiluukusta tullut etuseteli ja vauvaonnittelu on niin tarpeen kuin olla ja voi. 

Eletään tässä ja nyt niin kotona kuin töissä. Lähetetään juuri oikeaan hetkeen sopivia markkinointiviestejä, soitetaan ystäville ja ollaan iloisia jokaisesta sydämenlyönnistä.


Maarit Pirinen Maarit Pirinen vastaa Bisnode Marketing Oy:ssä nimetyistä asiakkuuksista.
Lue lisää »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode