Menu
Blogi: Maija Adriansson

Euroviisuilua!

Ruotsissa alkaa viisukuume olla nousussa. Viime vuoden voittaja Loreen toi hienolla tulkinnallaan voiton kotiin ja saamme tänä vuonna kunnian olla isäntämaana.

Ihmettelen tosin kuuluuko ankkalammikon kaakatus lahden yli Suomeen asti? Entinen kansallisareena Globen oli jo varattu jääkiekon MM-kisoja varten ja uusi Friends-areena on liian suuri ja kallis, joten kisat järjestetään tällä kertaa Malmössä. No, siitähän vasta meteli nousi täällä kuninkaallisessa pääkaupungissa. Malmö on tukholmalaisten silmissä ruma, charmiton ja tylsä kaupunki. Ja tietysti täysin väärä valinta kyseisten arvokisojen järjestäjäksi. Ja malmöläiset vastaavasti tykkäävät, että Tukholma on kaikin puolin yliarvostettu mesta, maantieteellisesti ihan vika kohdalla Ruotsin karttaa ja ennen kaikkea pullollaan itsetärkeileviä juppeja. Onkohan Suomessakin kaupunkien välillä vastaavaa lapsellista piirakanheittoa vai onko tämä ihan ehta ruotsalainen ilmiö?

Kolleegamme Hanna Wilenius, Bisnode Informationin asiakassuhdevastaava, on mukana viisujen projektiryhmässä. Hän tukikohtansa on tapahtuman ”viewing room” ja hän toimii yhdessä tuottajan kanssa artistien pääasiallisena yhteyshenkilönä. Huikea on projekti: kisoihin tulee osallistujia 40 maasta. Englannin kielen taso jättää joissakin maissa ehkä hiukan toivomisen varaa ja odotettavissa on viisi haasteellista noin 24 tunnin työpäivää, mutta napakka Hanna tulee selviytymään tehtävästään vallan mainiosti! Mainitsin Hannalle, että aion kertoa hänestä suomalaisessa blogissa – hän lähetti terveiset – Krista voi odottaa hänen taholtaan ihan erityisen hyvää huolenpitoa!

Kevään kynnyksellä: ihan nurkan takana luuraavaa pelikautta odotellessa on golfmailat putsattu kuntoon. Hankin sitä paitsi driverilleni suoratuontina USA:sta Angry Birds –head coverin, joka viestii aitosuomalaista sisua ja itsepäisyyttä. Sillä luotan saavan vastustajani heti kättelyssä sopivasti pois tasapainosta.

Sodassa ja rakkaudessahan ovat kaikki keinot sallittuja eikö niin? Golfkisat kuuluvat ehdottomasti kategoriaan sota.


Maija Adriansson Maija Adriansson on työskennellyt vuodesta 2008 lähtien Bisnode-yhtiön pääkonttorilla Tukholmassa pääjohtajan ja johtoryhmän assistenttina.
Lue lisää »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode