Menu
Blogi: Erja Fasta

Bisnoden morsiamet karkuteillä

Bisnodelaiset osallistuivat jo kolmatta kertaa yrityksille ja työyhteisöille järjestettyyn RunFest – hyväntekeväisyys- ja työhyvinvointitapahtumaan. Tällä kertaa Bisnodelta ilmoittautui mukaan neljä joukkuetta, jotka pyyhälsivät tuhansien muiden kanssa Kaivo- ja Meripuiston merellisissä maisemissa.

Tärkeintä oli iloinen mieli ja joukkuehenki, etenemistavalla ei ollut niin väliä. Ne jotka eivät vetäneet juoksutossuja jalkaan, kannustivat reitin varrella tasapuolisesti kaikkia tapahtumaan osallistuneita.

Muiden tehdessä alkulämmittelyä, Bisnoden Runaway Brides -joukkue valmistautui 4,2 kilometrin matkalle poseeraamalla kuvaajille. Viestikapulana toimi morsiuskimppu. Perinteitä noudattaen, jotain sinistä löytyi ainakin juoksukengistä.

Illan hämärtyessä, viimeisten osallistujien saapuessa maaliin, joukkueet kokoontuivat telttoihin yhteiselle piknikille. Iltavalaistu Meripuisto täyttyi iloisesta puheensorinasta ja musiikista. Vaikka tärkeintä ei ollut voitto vaan hyväntekeväisyys, työhyvinvoinnin ja yhteishengen kasvattaminen, haasteita heiteltiin ilmoille jo ensi vuoden tapahtumaan.

Lue lisää tapahtumasta täältä »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode