Menu
Blogi: Pär Österlund

Bisnoden luottoluokitukset esiin Suomen Maksuturvan sertifikaattisivuilla

Olen mielestäni melko säännöllinen verkko-ostaja, sillä verkon kautta tulee tehtyä hankintoja kuukausittain. Jos mukaan lasketaan digitaaliset tuotteet, kuten kännykkäohjelmat ja e-kirjat, taidan törsätä digitaalisesti lähes viikoittain.

Vuosia jatkuneesta verkkoshoppailusta huolimatta jätän säännöllisesti tilauksia tekemättä, koska harkinnassa oleva verkkokauppa ei vakuuta. Tyypillisessä tapauksessa joku pieni hälytyskello soi, eikä lähipiiristä löydy kokemuksia kyseisen kaupan palveluista. 

Verkkokauppiaan kannalta riskin tunne on yksi vakavimmista kaupan esteistä. Siksi heidän kannattaa etsiä keinoja vakuuttaa ostaja omasta luotettavuudestaan. Yksi tällainen keino on Suomen Maksuturvan keväällä lanseeraama sertifikaattipalvelu. Ideana on kertoa, että Maksuturva vastaa luotettavana kolmantena osapuolena osasta verkkokauppiaan palveluja, kuten reklamaatioiden ja palautusten hoitamisesta. Sekä kertoa muilla keinoin, että kyseinen yritys on luotettava toimittaja. 

Maksuturvalaiset pohtivat siksi, mitkä muut tunnusmerkit toimivat todisteena huolella hoidetusta liiketoiminnasta, jolloin luottoluokitus nousi esiin. Luottoluokitus nimittäin kertoo, onko yrityksen talous tip-top, vai odottaako tratta jo kulman takana. Siispä sovimme, että Bisnoden AAA, AA tai A luottoluokitukset näytetään Maksuturvan sertifikaattisivulla sellaisten yritysten osalta, jotka ovat hankkineet oikeuden käyttää ko. logoja markkinoinnissaan. 

 Lisätietoja palvelusta Suomen Maksuturvan sivuilta.


Pär Österlund Pär Österlund vastaa Bisnodella digitaalisten markkinointipalveluiden kehittämisestä. Hän aloitti Bisnodella vuoden 2013 alussa, kun yhtiö osti Esendra Oy:n liiketoiminnan.
Lue lisää »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode