Menu
Blogi: Pär Österlund

Bensaa kesän hyydyttämään myyntikoneeseen

Tiedätkö sen tunteen, kun palaa kesälomalta töihin, avaa kalenterin ja kauhistuu? Siellä ei ole kuin muutama hassu asiakastapaaminen. Kevään keskustelut ovat päässeet unohtumaan niin itseltä kuin asiakkailtakin. Se ei tiedä kaupankäynnin kannalta hyvää. 


Seuraava ajatus on, että tapaamisia pitää sopia lisää. Viimeistään tässä vaiheessa puhelinta kammoava osa aivoista protestoi ja vaatii tekemään huolellisia pohjatöitä. Niihin uppoaa taas päiviä, ellei viikkoja. Eikä tapaamisia vaan ilmesty allakkaan. 

Tämä ensimmäinen kompastuskivi on onneksi helppo välttää. Valitsemalla ja lataamalla Selectorista tuoreen kohderyhmän, saat nenän eteen konkreettisen soittolistan. Siinä ei enää tekosyyt auta, puhelin käteen vaan. Toki sähköpostejakin voi naputella, jos se sattuu toimimaan omalla kohdalla paremmin.


Tyypillisestä kesän hyydyttämästä myyntikoneesta ei kannata masentua. Muutkin ovat elokuussa hyvin aktiivisia kohderyhmien suunnittelussa ja freesaamisessa. Syksyn tavoitteet painavat jo päälle ja nyt pitää olla aktiivinen, että kaupat kotiutuvat vielä tämän vuoden puolella.

Kun kohderyhmä on turvallisesti tietokoneen näytöllä ja luuri nousee korvalle, kannattaa muistaa muutama asia:
1.
Kerro asiakkaalle miksi soitat juuri hänelle
2.
Kerro millaisia ongelmia yrityksesi voi auttaa asiakasta ratkomaan
3
. Ehdota konkreettista seuraavaa askelta, jos mahdollinen asiakas kiinnostuu 


Hyvää ja myynnintäyteistä syksyä!

 

 

 

 

 


Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode