Menu
Blogi: Juha Airaksinen

A best kept secret?

Meillä on Bisnode-yhtiöissä ollut yli 100 yhtiötä 17 maassa. Näillä yhtiöillä on ollut 180 nettisivustoa, 240 maa- ja brändiyhdistelmää sekä nimikirjo, joka ei ole pysynyt selkeänä meille itsellekään tai sidosryhmillemme. Olemme siis tähän asti tehneet parhaamme kadotaksemme eetteristä kaikin tavoin.

Vuosikymmenen verran konsultit koputtivat ovellemme viestien, etteikö jo olisi aika tehdä toisin. Nyt vihdoin olemme ymmärtäneet tämän itsekin.

Resurssien käyttäminen pienten itsenäisten yhtiöitten busineksen kehittämiseen on ollut kallista ja osaaminen on ollut hajallaan. Asiakkaalle on pystytty tarjoamaan vain se kapea siivu informaatiota, joka on ollut kunkin yhtiön portfoliossa.

Tämä kaikki tulee muuttumaan vuoden 2013 aikana. Keskitämme resurssit ja osaamisen yhteen, jotta pystymme kehittämään ja tarjoamaan parempia tuotteita sekä palveluita. Teemme asioita, joihin yksittäisen pienen yhtiön rahkeet eivät riittäneet. Samalla olemme selkeämpi, laaja-alaisempi ja osaavampi kumppani asiakkaillemme.

Muutamme liiketoiminnot Bisnode-nimen ja brändin alle 1.3.2013 alkaen: DirektMedia 121 Oy tulee olemaan nimeltään Bisnode Marketing Oy. Dun & Bradstreet Finland Oy muuttuu jatkossa Bisnode D&B Finland Oy:ksi. Tukitoiminnot sekä kotimaan luottotietoliiketoiminta säilyvät Bisnode Finland Oy:ssä.

Tästä tulee hyvä fiilis.


Juha Airaksinen Juha Airaksinen on vuonna 1965 syntynyt KTM/HKKK. Toimialakokemusta vuodesta 2000. Toimitusjohtaja vuodesta 2003 lähtien.
Lue lisää täältä »

Tulosta

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode