Menu
Euroopan johtava liiketoimintainformaation tuottaja

Bisnode

Luottotiedot, konsernirakenteet, kohderyhmät, ennusteluokat,
päivitys- ja valvontapalvelut, analytiikkapalvelut...

Tuotteet & Ratkaisut

Uutiset

Uusimmat uutiset

Big Data auttaa ennustamaan vuoden 2016 jalkapallon Euroopan-mestarin 6 kesä, 2016 Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailuja odottaville jalkapallofaneille on tarjolla mahdollisuus hyödyntää Big Dataan perustuvaa analyysia. Vastikään perustettu datalaboratorio Bisnode Data Analytics Lab on luonut nettisovelluksen, joka ennustaa pelituloksia eri maiden joukkueiden suoriutumisen perusteella. Bisnoden sovelluksen mukaan semifinaaleissa tulevat todennäköisimmin kohtaamaan Espanja, Englanti, Belgia ja Sveitsi. Finaaliotteluun ovat tämän hetkisen datan perusteella päätymässä Espanja ja Belgia.
Lue lisää
Alueiden väliset erot maksuhäiriöissä kasvussa – paikoin maksuhäiriö jo joka viidennellä 21 huhti, 2016 Asuinalueiden ja kuntien väliset erot maksuhäiriöiden määrissä ovat kasvussa. Tietyillä alueilla maksuhäiriöt ovat lisääntyneet voimakkaasti, kun taas osassa jopa vähentyneet. Yhdellä pääkaupunkiseudun asuinalueista jo joka viidennellä on maksuhäiriömerkintä. Markkina- ja luottotietoyhtiö Bisnode selvitti maksuhäiriötietojen alueellista kehittymistä.
Lue lisää
Bisnode keskittyy dataan ja analytiikkaan ja myy tulostus- ja postitusliiketoimintansa Mailhouselle 3 maalis, 2016 Bisnode myy tulostus- ja postitusliiketoimintansa liiketoimintakaupalla Mailhouse Oy:lle. Kaupan taustalla on molempien yhtiöiden halu keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa – Bisnodella dataan ja analytiikkaan ja Mailhousella postituspalveluihin. Kauppa astuu voimaan 1.4.2016.
Lue lisää

Caset

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode