Menu

Tuotteet & Ratkaisut

Uutiset

Uusimmat uutiset

MAKSUHÄIRIÖT KASAANTUVAT IÄN KARTTUESSA – YLI 60-VUOTIAILLA SUURIMMAT PERINTÄVELAT 29 loka, 2015 Ikäihmisten erittäin suuret perintävelat muihin ikäryhmiin verrattuna nousevat esille markkina- ja luottotietoyhtiö Bisnoden tuoreesta maksuhäiriötilastosta. Yli 60-vuotiailla maksuhäiriömerkinnän omaavilla suomalaisilla on perinnässä keskimäärin huikeat 60 000 euroa henkilöä kohden. Vastaava lukema alle 20-vuotiailla on merkittävästi pienempi, vain noin 1 400 euroa.
Lue lisää
Yksityishenkilöillä perinnässä pahimmillaan yli 180 miljoonaa euroa ja yli tuhat erilaista saatavaa 5 loka, 2015 Suurimmat yksityishenkilöiltä perittävät velat ovat päätä huimaavia. Maksuhäiriötilaston kärjessä on yksityishenkilö, jonka yhteenlasketut velat ovat yli 180 miljoonaa euroa. Eniten maksuhäiriömerkintöjä keränneellä yksityishenkilöllä on perinnässä jopa yli tuhat erilaista saatavaa. Jo noin joka viidennellätoista suomalaisella on maksuhäiriömerkintä. Tiedot selviävät markkina- ja luottotietoyhtiö Bisnoden uusimmasta maksuhäiriötilastosta.
Lue lisää
Nämä Helsingin suojatiet ovat alakoululaisten vaaranpaikkoja 19 elo, 2015 Koululaiset ovat palanneet kesälaitumilta liikenteeseen ja kodeissa muistutetaan taas pieniä reppuselkiä suojatien käytön tärkeydestä. Suojatie ei kuitenkaan aina takaa turvallisuutta. Helsingissä suojatieonnettomuuksia sattuu varsinkin taajama-alueen alakoulujen lähettyvillä.
Lue lisää

Caset

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode