Menu
System

Merit

Dette er en modul under Merit Finance Services (MFS). I de nye versjonene av Lawson M3, som kjører Smart Office, gis det mulighet til å foreta en rating av nye kunder under opprettelse i CRS610.


Løsningen gir sømløs (online) tilgang til:

Kundekort informasjon for samtlige foretak i Norge. Regelmessig ”vasking” av alle firmaer i databasen. Kreditt- og betalingsinformasjon på samtlige foretak i Norge noe som betyr mulighet for kredittsjekk både på nye kunder, ved fakturering og løpende engasjementer. Kredittovervåkning på alle de selskaper du ønsker i form av et løpende abonnement. Du får rating pr. kunde og piler som viser endring fra forrige måling.

Bisnode lar deg jobbe smartere i ditt eget ERP-verktøy

Det eneste brukeren trenger å gjøre er å taste inn den nye kundens organisasjonsnummer og gjennomføre kontrollen opp i mot Bisnode. Svaret som kommer tilbake er illustrert med lys og en rating som vist i figuren under. Aksepteres det at kunden får handle på kreditt, hentes nødvendig informasjon som navn, adresse, postnummer, sted, score, kundesperre og kredittgrenser. Dette er en meget effektiv og sikker måte å kredittvurdere og opprette nye kunder på.

Overvåking

For de som kjører overvåking av eksisterende kunder kan dette systemet brukes til å hente inn og oppdatere eksisterende kundeinformasjon direkte i CRS610.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jo Berner
Jo Berner

Partner Manager
93 42 87 45
jo.berner@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode