Menu
Våre ekspertområder

FRA DATA TIL smarte BESLUTNINGer

Alle behøver fra tid til annen hjelp til å ta beslutninger. Det merkes ikke minst når man ser på hvilken spredning det er i vår kundeportefølje. Her finner man alt fra små bedrifter med noen få medarbeidere – til internasjonale konsern med tusentalls ansatte. De har alle én ting felles: Behov for korrekte og relevante beslutningsunderlag.

Uansett hvordan våre kunders behov ser ut, kan vi raskt ta frem eksakt det som kreves i en gitt situasjon. Vår spesialitet er å skreddersy kreditt-, forretnings- og markedsinformasjon og på den måten gjøre det lettere for kundene både å ta smarte beslutninger – og å forbedre resultatene i sine forretninger og virksomheter. Egentlig er det en kombinasjon av fem forhold som gjør at Bisnode kan levere overlegne beslutningsunderlag til kunder innenfor alle tenkelige bransjer og områder:

1. VI LYTTER 

Det er bare våre kunder som vet hva de trenger. Bisnode er alltid nære, vi samarbeider tett og hører nøye på kundens behov. Siden finner vi en tilpasset løsning som gir eksakt de svarene og den innsikten som kunden trenger for å drive sin virksomhet fremover. Vår spesialistkunnskap og lokale nærvær garanterer for et raskt og smidig samarbeid. Vi drar naturligvis også nytte av de ressursene og den samlede ekspertisen som fins i vårt europeiske foretak.

2. VI FOREDLER

Vi lever for å levere korrekte beslutningsunderlag til våre kunder. Nøkkelen er å benytte data av høy kvalitet. Vi har gjennom vår egen organisasjon og vårt samarbeid med D&B, tilgang til enorme mengder lokale og globale data som vi foredler og forvandler til verdifulle svar og  innsikt. Ved å benytte denne informasjonen sammen med eksterne data og våre kunders data, kan vi alltid ta frem relevante beslutningsunderlag. Uansett om det handler om kreditt-, forretnings- eller markedsinformasjon.

3. VI ANALYSERER

Ved hjelp av våre analytiske evner kan vi forvandle abstrakte data til relevante beslutningsunderlag. Det handler om å tolke store datamengder og å se mønstre og trender som andre ikke kan se. Det handler også om å presentere tydelige svar og innsikt, som gjør det enkelt for våre kunder å handle med sikkerhet. Dette gjør det mulig for dem å ligge et steg foran. Når konkurrentene lever i nuet, kan de stille og rolig planlegge neste steg og legge til rette for fremtiden.

4. VI INTEGRERER

Vi vil at det skal være enkelt å ta beslutninger. Derfor utvikler vi hele tiden nye metoder, slik at kundene kan få sine beslutningsunderlag på ulike måter. Vi kan integrere informasjonen i kundenes datamaskiner, telefoner eller systemer – slik  at de har tilgang uansett hvor de befinner seg. Like viktig er det at den informasjonen vi leverer presenteres på en enkel og tydelig måte, som gjør det lettere å ta en beslutning. Enkelhet er viktig for oss. Derfor kan vi automatisere beslutningsprosessen for våre kunder og dermed både effektivisere arbeidet for dem og minske deres risiko. Det har aldri vært lettere å ta smarte beslutninger.

5. VI BEHANDLER DATA MED RESPEKT

Hver dag tar vi hånd om store mengder data. For oss er det naturlig å behandle all denne informasjonen med størst mulig respekt.  Datasikkerhet og personlig integritet er minst like viktig for oss som for våre kunder. Derfor arbeider vi etter nøye utviklede retningslinjer og kontrollrutiner. Vi benytter utelukkende pålitelige systemer og følger naturligvis de lover, regler og bestemmelser som fins på alle våre markeder.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode