Menu
Waterlogic

Waterlogic: Bedre salgsverktøy med integrerte kunde- og kredittdata i SuperOffice

Waterlogic er verdensledende på rent og krystallklart vann. I over tjue år har Waterlogic jobbet iherdig med å gjøre jordens mest verdifulle stoff så perfekt som mulig. I Norge har selskapet tatt grep for å få enda bedre kontroll på alle kundehenvendelsene.

Fresh-water-Waterlogic-Bisnode

Kundedata og kredittdata fra Bisnode

CRM Insight og Bisnode har utviklet en modul som automatisk leverer kreditt- og selskapsinformasjon fra Bisnode direkte inn i SuperOffice. Waterlogic er ett av selskapene som bruker modulen. Vi har snakket med Henning B. Nilsen som er markedssjefen i Waterlogic Norge AS.

waterlogic-logo-Bisnode CRM

1. Hvilke utfordringer ser du for deg at din bedrift møter det kommende året?

Vår største utfordring er å klare de målene vi har satt oss. Hver dag jobber vi med å beholde de gamle og trofaste kundene våre, samt å fornye porteføljen vår. Vi har et lite, men naturlig frafall av kunder og jobber kontinuerlig med å få inn nye.

2. Hvordan tror du disse utfordringene kan håndteres på en best mulig måte?

Det er viktig for oss å bedre rutinene våre. Nå har vi anskaffet gode systemer som skal integreres inn i brukerhverdagen til de ansatte. Vi har høy ansiennitet på alle selgerne våre, så noen av verktøyene krever litt omstilling, men vi beveger oss helt klart i riktig retning.

Les også: Bisnode integrert i SuperOffice

3. Hvor god informasjon føler du at du har på kundene dine?

Vi har veldig god informasjon på kundene våre. Samtidig jobber vi mye med å tilrettelegge Super Office, så det blir et bedre verktøy for våre ansatte. Integreringen av kreditt- og selskapsinformasjon fra Bisnode inn i SuperOffice, har vært en viktig brikke i denne prosessen.

waterlogic-logo-Bisnode CRM

 4. Hva er en god kunde for dere?

En god kunde velger oss som leverandør. Vi har hele spekteret av kunder – fra små til store, og de er alle like viktige. I tillegg er det jo et krav at kunden betaler for seg for at vi skal kalle ham for en god kunde.

Les også: Kundecase Rajapack: Integrasjon av kreditt- og selskapsinformasjon i SuperOffice.

5. Hva kjennetegner kredittpolitikken til selskapet ditt?

Vi har en leasingpartner, så vi kredittsjekker før vi involverer dem. På denne måten slipper vi å legge ned mye arbeid før vi får et eventuelt avslag av leasingpartneren vår.

6. Hva var viktig ved valg av leverandør av kreditt- og selskapsinformasjon?

Det var avgjørende for oss at leasingpartneren hadde samme utgangspunkt. Det er Alfa & Omega å ha et tett samarbeid med leasingpartneren, og når vi henter kredittinformasjonen fra samme leverandør blir kommunikasjonen lettere.

vann-Bisnode-waterlogic

7. Hvilke forventninger har dere til samarbeidet med Bisnode?

Vi har store forventninger til samarbeidet, men vi vet allerede at tjenesten og informasjonen fra Bisnode er god. Nå er det vår oppgave å utarbeide gode rutinene, så vi får best mulig nytte av denne integrasjonen.

Les også: Øk din lønnsomhet med ny Business Intelligence-løsning

8. På hvilken måte bidrar SuperOffice-modulen til å effektivisere arbeidsdagen deres?

Vi oppgraderer verktøykassen til selgerne våre – fra en vanlig skrutrekker, til en nymoderne drill. Vi har hatt mye fokus på å videreutvikle SuperOffice, så denne integrasjonen er veldig i trå med dette arbeidet.

9. Hvor mye tid anslår du at selskapet sparer på å ha tilgang til korrekt og oppdatert grunndata rett inn i SuperOffice?

Det er litt tidlig å gi noe anslag på hvor mye tid vi sparer, men vi har allerede erfart at vi får ut mer korrekt informasjon enn vi gjorde tidligere – dette fører jo igjen til spart tid.

10. Hvilke andre tjenester benytter dere hos Bisnode i dag?

Salgsavdelingen har brukt RavnInfo på selektering, mens økonomiavdelingen har kredittsjekket gjennom Bisnode D&B.

Ønsker du mer informasjon? Vennligst send inn kontaktskjemaet eller kontakt LIV ANNE HOLST, salgssjef, Bisnode Credit. Tlf.: 95 04 46 92. E-post: liv.anne.holst@bisnode.no

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode