Menu
Roomy.no

Roomy.no – genistrek for utleiere som ønsker betalingsdyktige leietakere

– Webservice-tjenesten som Bisnode leverer har høy verdi for våre brukere. Utleiere kan via kredittopplysningene fra Bisnode fatte bedre beslutninger med hensyn til hvilke leietakere de velger, sier Even Vilnes, daglig leder i Roomy.no.

Flytting Bisnode

Kredittsjekk etter testperiode

På nettstedet Roomy.no kan potensielle leietakere frivillig og gratis ta kredittsjekk av seg selv overfor utleier, for å gi utleier et solid grunnlag før eventuell kontrakt signeres. Man får et klart svar: Godkjent som leietaker eller ikke.
– Vi er nå snart “live” med Roomy.no etter tre måneder med testing, forteller Vilnes, som lanserer tjenesten for fullt i starten av 2014.

Roomy Bisnode

Mange vil ha bekreftet sin kredittverdighet

– Erfaringen til nå viser at svært mange benytter seg av dette tilbudet og at det definitivt er et behov i markedet for tjenesten, sier Even Vilnes:
– Åtte av ti gjør dette frivillig. Det er jo ikke et absolutt krav at de sjekker kredittverdigheten sin på denne måten, men når det er flere som gjerne vil leie samme bolig er det helt klart en fordel for leietaker å ta denne gratis sjekken.

Overvekt av private utleiere

– At så mange som mellom 60 og 70 prosent av utleiere av leiligheter i Norge er privatpersoner, vil også bidra til at det er et stort behov for tjenestene som Roomy.no kan tilby, understreker Vilnes. – Å få en rask vurdering av leietakere med hensyn til inntekt, betalingsanmerkninger og andre relevante forhold, vil være av stor verdi for utleierne.

Trygg organisering av leieforhold

Forretningsidéen er å tilby boligutleiere og leietakere en effektiv, trygg og rimelig måte å organisere leieforholdet på, gjennom en rekke egenutviklede tjenester på Roomy.no. Men dette er ingen statisk tjeneste:
– Samarbeidet med Bisnode er under stadig utvikling, ved at vi kontinuerlig forbedrer løsningen og samarbeider om nye tjenester og produkter for våre kunder, poengterer Roomy-gründeren.

Fordeler for utleier:

• Kredittsjekkede leietakere.
• Husleie på konto til rett tid.
• Depositumsordning inkludert i prisen.
• Nett- brett- og mobilbasert.

Fordeler for leietaker:

• Gratis å være bruker.
• Lag egen profil – kredittsjekk deg selv.

Fakta om Roomy.no

Roomy.no er et nett-, brett- og smarttelefonbasert verktøy for organisering av kontrakter og det finansielle mellom utleier og leietaker. Roomy AS eies blant annet av BN Bank ASA, som leverer banktjenester til utleier og leietaker som en del av tjenesten. Her finner både utleier og leietaker all relevant informasjon vedrørende sitt leieforhold samlet på ett sted. Roomy.no er en trygg, enkel og fordelaktig løsning for begge parter. Roomy har en avtale med Bisnode om kjøp av kredittopplysninger. Les mer om ROOMY.no  og BN Bank og Roomy-løsningen.

Vil du vite mer om Bisnodes løsninger for kredittsjekk?

Vennligst kontakt Liv Anne Holst i Bisnode på tlf 950 44 692 eller via e-post Liv.Anne.Holst@bisnode.no

Er du lei kunder som ikke betaler for seg?

Få et godt tilbud på Norges beste kredittsjekk fra Bisnode – og unngå tap på dårlige betalere.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode