Menu
Erate

Ønsker du 20 prosent vekst hvert år? Her er suksessoppskriften fra en gaselle

– Vi er tro mot det å være et vekstselskap. Vi er ordentlige, tjener penger og har finansiert vår egen vekst. Virksomheten bygges sten på sten, og vi er selektive ved at vi velger kunder som er trygge å vokse sammen med, sier Ove Vik, gründer og adm. direktør i Erate AS.

Ove-Vik-erate Bisnode

Gaselle-bedrift 4 år på rad

”eRate hjelper andre med å lykkes, og da lykkes man som regel også selv”, skrev vi om eRate i 2010, og vi kan trygt gjenta budskapet nå. Helt siden oppstarten i 2005 har selskapet hatt positiv og lønnsom vekst, og har siden 2010 vært på gasellelisten for Oslo.
– Vi har full ordrebok syv-åtte måneder frem i tid og blir nok gaselle også neste år, smiler Ove Vik.

Vokser med 20 prosent hvert år!

eRate har siden starten hatt en årlig vekstrate på over 20 prosent – og hele 25 prosent i 2013. eRate-sjefen vil ikke gi seg med det:
– Vekst er fortsatt i fokus, og vi ser for oss å holde den høye vekstraten i årene fremover. Flere nye kunder og større produktbredde er målsettingen. Skulle vi bli store nok i Norge og føle oss for mette, vil vi vurdere å satse ute i Europa, via partnere eller i egen regi.

Eco-1 Bioenergi på Hamar ble Årets Gaselle

Øker kundenes marginer

eRate leverer løsninger og systemer for fakturering og kundebehandling, hovedsakelig til aktører innen telekom og energi.
– Det vi leverer, enkelt forklart, er helautomatisk kunde-cash flow, sier Ove Vik. – Vi utvikler nye produkter slik at våre kunder kan øke sine marginer, som fra før er små. Et overordnet hensyn er at kundehåndtering og korrekthet er uhyre viktig både for oss og våre kunder. Vi anbefaler Bisnode til våre kunder som ønsker kredittsjekk.

Ønsker seg to nye kolleger

Fra 11. etasje i Helsfyr Panorama, med en fantastisk utsikt, ønsker Ove Vik og hans 17 kolleger seg nå to nye medarbeidere for fortsatt å kunne ekspandere.
– Vi verdsetter spesielt stor grad av ansvarlighet, fordi leverer svært kritiske produkter, sier eRate-sjef Ove Vik, som med en snittalder på 33 år i staben må kunne kalle miljøet ungt og ekspansivt. Utvilsomt et spennende selskap å jobbe i.

Disse foretakene gikk konkurs sist uke

Tele, kraft og finans

Som en business enabler innen telekommunikasjon, kraft og finans, gjør eRate det mulig å selge kompliserte tjenester, som for eksempel mobiltelefoni. Målgruppen er aktører som vil konkurrere på markedet eller mangler ressurser og kompetanse til å utføre driften selv.

Effektiviserer og forenkler

eRates tjenester omfatter alt fra oppsett og daglig drift av system – til innkjøp og videresalg av nettilgang. Med spisskompetanse innen billing og prosjektledelse har eRate også levert komplette løsninger til aktører hvor fokus har vært effektivisering og forenkling av kompliserte prosesser.

Gasellebedrifter må ha:

* Levert godkjente regnskaper.
* Minst doblet omsetningen over fire år.
* Omsetning på over én million kroner første år.
* Positivt samlet driftsresultat.
* Unngått negativ vekst.
* Vært aksjeselskap.

Er din bedrift en Gaselle? Her kan du bestille diplomer og plakater: hakan.melin@bisnode.no

Ønsker du mer informasjon om kredittsjekk?

Vennligst kontakt Evald Fjærgård i Bisnode. Telefon: +47 22 45 92 04. Mobil: 922 51 767. E-post:Evald.Fjargard@bisnode.no

Slik unngår du kunder som ikke betaler for seg

Få et godt tilbud på Norges beste kredittsjekk fra Bisnode – og unngå tap på dårlige betalere.

eRate kan du kontakte her:

E-post: ove@erate.no Mobil: 997 55 550. Tlf. eRate: 815 73 723

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode