Menu

RavnInfo i ny drakt - SmartCheck

Alle kunder på RavnInfo blir overført til det nye produktet SmartCheck i god tid før 2. desember 2016 – og alle får tilgang til SmartCheck uten at prisen økes.

RavnInfo blir SmartCheck
RavnInfo har i mange år vært et markedsledende oppslag- og selekteringsverktøy for norsk foretaksinformasjon. Bisnode jobber stadig med å videreutvikle den nye løsningen. Har du forslag til produktforbedringer, så vil vi gjerne høre fra deg.

SmartCheck vil ikke bare gi samme informasjon og funksjonalitet, men Bisnode har bygget opp SmartCheck til å være det råeste verktøyet for uttrekk og oppslag på norsk foretaksinformasjon.
Funksjonene som vi jobber med å få på plass er veldig viktig for en god del av våre kunder, men for de aller fleste er SmartCheck allerede et verktøy som ligger langt foran tilsvarende tjenester.

  • SmartCheck gjør det mulig å gjøre utvalg på endringer i økonomiske tall og nøkkeltall i tillegg til hendelser som kunngjøres via Brønnøysundregistrene etc. 
  • SmartCheck lar brukeren merke av sine utvalgte selskaper som egne prospekter og notere kommentarer som er synlig for seg og sine kollegaer. 
  • SmartCheck lar deg også overvåke utvalgskriterier, slik at du får en e-post med akkurat den informasjonen du er ute etter hver gang det kommer et nytt selskap som matcher utvalget.

Ønsker du mer informasjon om overgangen eller om SmartCheck, er det bare å ta kontakt med din kontaktperson eller produktavdelingen i Bisnode, telefon: 22934500.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kundeservice Bisnode
Kundeservice Bisnode

Kundeservice Bedrift
22 45 93 34
Ksb.no@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode