Menu
Produktfornyelse

SmartCheck - RavnInfo i ny drakt

RavnInfo blir SmartCheck
Alle kunder som prøver å logge inn på RavnInfo får brukernavn og passord til SmartCheck.
Send e-post til ksb.no@bisnode.com med firmanavn, navn på bruker og e-postadresse. Alle bestillinger av brukernavn og passord må gjøres per e-post, av hensyn til konsesjon. Det vil nok bli litt ventetid på grunn av stor pågang så skriv gjerne om det haster eller ikke.

Om du har lagrede søk eller overvåkingsporteføljer, som du ikke har fått overført til ny tjeneste, har vi oversikt over dette også.

SmartCheck vil ikke bare gi samme informasjon og funksjonalitet som ganle RavnInfo, men Bisnode har bygget opp SmartCheck til å være det råeste verktøyet for uttrekk og oppslag på norsk foretaksinformasjon.

Funksjonene som vi jobber med å få på plass er veldig viktig for en god del av våre kunder, men for de aller fleste er SmartCheck allerede et verktøy som ligger langt foran tilsvarende tjenester.

  • SmartCheck gjør det mulig å gjøre utvalg på endringer i økonomiske tall og nøkkeltall i tillegg til hendelser som kunngjøres via Brønnøysundregistrene etc. 
  • SmartCheck lar brukeren merke av sine utvalgte selskaper som egne prospekter og notere kommentarer som er synlig for seg og sine kollegaer. 
  • SmartCheck lar deg også overvåke utvalgskriterier, slik at du får en e-post med akkurat den informasjonen du er ute etter hver gang det kommer et nytt selskap som matcher utvalget.
PRØVEABONNEMENT

For å bli kontaktet av en av våre selgere, er det bare å fylle inn kontaktinfo i feltene nedenfor. Vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Ønsker du mer informasjon om SmartCheck?
Vennligst kontakt vår Kundeservice - telefon 22 45 93 34.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kundeservice Bisnode
Kundeservice Bisnode

Kundeservice Bedrift
22 45 93 34
22 45 90 00
Ksb.no@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode