Menu
Bisnode i informasjonsbransjen

INFORMASJON SOM GJØR NYTTE

Vi lever i en verden der det hele tiden skapes enorme mengder data av privatpersoner, organisasjoner og foretak. Faktum er at nitti prosent av verdens data er generert bare i de to siste årene. I denne forandrerlige verdenen, fylt av digital informasjon, ser noen utfordringer og begrensninger. Vi ser ubegrensede muligheter til å hjelpe.

Bisnode bidrar på mange måter til at menneskers hverdag fungerer uten problemer. Vi gjør det eksempelvis ved hver dag å levere tusentalls beslutningsunderlag for foretak og organisasjoner rundt om i landet. Vi gjør det også ved lynraskt å levere nødvendig informasjon, f.eks. til banker og butikker, slik at de kan låne ut penger og gjennomføre transaksjoner.

Eksempel på hvordan våre tjenester benyttes

– Når man trenger å finne nye kunder
Alle foretak trenger å finne nye målgrupper og å vedlikeholde sine eksisterende. Bisnode kan hjelpe til. Vi kan til og med matche en spesifikk vare eller tjeneste med en spesiell kunde.

– Når man ønsker et banklån
Har du råd til den nye bilen eller ikke? I banken får du raskt beskjed om du får lån eller ikke. Bak kulissene er det en løsning fra Bisnode som gir svar.

– Når man besøker NAV
NAV trenger mange svar, eksempelvis når de skal forsikre seg om at penger går til riktig person. Da benytter de en løsning fra Bisnode.

– Når politiet kontrollerer førerkort
For at politiet skal vite hvem som egentlig sitter bak rattet, kan de stille kontrollspørsmål – for eksempel: Hva heter din mor? Hvor bor din bror? Bisnode sørger for at politiet har tilgang til riktig svar.

– Når man skal ha en resept
For at apotekeren skal kunne levere ut en reseptbelagt medisin, matches id-kort og resept i databasen gjennom en identitetskontroll som Bisnode leverer.

– Når man vil dokumentere sin betalingsevne
En AAA-diplom er et viktig bevis på at et foretak går bra og er til å stole på. Bak diplomet ligger mer enn 20 års erfaring i å bedømme selskapers kredittverdighet,

– Når man er medlem i en kundeklubb
Våre markedsanalytikere kombinerer kundedata med andre data, slik at du som forbruker får det tilbudet som er relevant akkurat for deg.

Eksempel på noen av våre kunder:
- Privatpersoner
- Små og middels store foretak
- Internasjonale konsern


Eksempel på bransjer der vi har kunder:

- Bank og finans
- Telecom
- Offentlig sektor
- Forsikringsselskap
- Boligselskap
- Politi
- Handel
- Statlige instanser
- Produksjonsindustri 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jannicke Martinsen
Jannicke Martinsen

HR-ansvarlig
41 90 14 90
22 45 90 07
jannicke.martinsen@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode