Menu
Om våre vurderinger, visjon og ekspertområder

Våre 10 leveregler

Mye av det som styrer arbeidet vårt, finner man i The Bisnode Way: En sammenfatning av våre vurderinger, våre ekspertområder, vår ambisjon og vårt løfte. Dersom du vil danne deg en oppfatning om Bisnode, vår foretakskultur og og hva som er viktig for oss, er det en god idé å kikke gjennom følgende ti punkter.


THE BISNODE WAY


1. Vi hører på våre kunder.

Høre først og handle siden. Den beste måten å løse våre kunders utfordringer på, er å lytte nøye til deres behov. Og deretter levere akkurat riktig løsning, enten et eksisterende produkt eller tjeneste – eller en skreddersydd løsning, basert på tilgjengelige og ønskede IT-plattformer.

2. Vi handler profesjonelt.

Glem ikke at vi er eksperter. Hvis vi utnytter vårt fulle potensial, kan vi utvikle overlegne løsninger og stadig vinne over våre konkurrenter. Sammen kan vi lede vår bransje inn i fremtiden.

3. Vi benytter alltid data med høy kvalitet.

Data er grunnlaget for alt vi gjør. Det er vår hovedingrediens. Og akkurat som når man lager mat, er sluttresultatet helt avhengig av hva man legger i gryta. Vi benytter alltid data av beste kvalitet. Siden foredler vi og forsterker den. Vårt mål er å levere markedets mest pålitelige informasjon – og å maksimere kvaliteten på våre kunders data.

4. Vi analyserer før vi leverer.

Data og informasjon må analyseres før vi leverer den til våre kunder. Bare gjennom nøye analyse kan vi forvandle den til noe som gjør det mulig for dem å ta smarte beslutninger.

5. Vi leverer innsikt og svar.

Våre kunder trenger svar og innsikt. Og det er akkurat det vi skal gi dem. Noe de kan handle etter. Siden vi er eksperter på å samle inn og kombinere store mengder data og informasjon fra ulike kilder, kan vi forsyne dem med bedre beslutningsgrunnlag.

6. Vi integrerer på ulike plattformer.

Ny teknikk kan gi en overlegen brukeropplevelse. Vi leverer plattformer for analyse  og integrerer informasjon med våre kunders eksisterende plattformer. Vi automatiserer deres beslutningsprosesser og hjelper dem med å forbedre deres effektivitet. Vi forenkler livet for våre kunder.

7. Vi holder hva vi lover.

Tillit er en nødvendighet for å lykkes. Bare når våre kunder tror på oss, stoler de på oss. Og bare når våre kunder stoler på oss, får vi tilgang til den informasjonen og de dataene vi trenger. Derfor opptrer vi alltid ansvarsfullt og pålitelig – og behandler vår informasjon med stor respekt.

8. Vi er lydhøre.

Det er viktig å knytte nye kontakter med sine kolleger. Foretaket vårt er fullt av smarte mennesker som vil dele mye med deg: Sine kunnskaper, erfaringer, idéer og nye måter å jobbe på. Jobb sammen, så blir alt enklere, bedre og morsommere både for deg og kundene.

9. Vi fikser det.

Husk at alt er mulig. Du har kunnskapen, kollegene og ressursene til å prestere store ting. Du er eksperten på ditt område, og det er din jobb å ligge i forkant. Det er bare med din hjelp at vi kan oppfylle vår visjon om en verden der mennesker har kraft til å handle.

10. Vi gjør smarte beslutninger mulig.

Dette er vårt merkevareløfte, fordi vi bidrar til en verden der beslutninger virkelig tas for å drive verden i riktig retning: Fremover. Det er en verden der mennesker tør å handle. Der de, uansett utfordring, kjenner seg både trygge og kapable til å ta beslutninger – og er fornøyde med resultatet. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jannicke Martinsen
Jannicke Martinsen

HR-ansvarlig
41 90 14 90
22 45 90 07
jannicke.martinsen@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode