Menu
Vores ekspertområder

Fra data til beslutningsstøtte

Alle har på et tidspunkt brug for hjælp til at træffe beslutninger. Det er især tydeligt, når man ser på fordelingen blandt vores kunder. Her findes alt fra små virksomheder med få ansatte til internationale koncerner med tusinder af ansatte. De har alle én ting til fælles: behovet for korrekt og relevant beslutningsstøtte.

Uanset hvordan vores kunders behov er, kan vi hurtigt finde den information, der er behov for i en given situation. Vores speciale er at skræddersy kredit-, forretnings- og marketinginformation og derved gøre det lettere at tage smarte beslutninger - og dermed forbedre sin forretning.

Det er en kombination af fem ting, der gør, at Bisnode kan levere beslutningsgrundlag til kunder indenfor alle brancher og områder.

1. Vi lytter 

Kun vores kunder ved, hvad de har brug for. I Bisnode er vi altid tæt på, vi samarbejder tæt og lytter nøje til vores kunders behov. Herefter finder vi den løsning, som giver præcis de svar og viden, der behøves for at drive sin forretning fremad.  

Vor specialistviden og lokale tilstedeværelse garanterer et hurtigt og smidigt samarbejde. Vi drager naturligvis nytte af de ressourcer og den samlede ekspertise, som findes i vores europæiske koncern.

2. Vi forædler

Vi lever af at levere korrekt beslutningsgrundlag til vores kunder. Nøglen til dette er at anvende data af høj kvalitet. Vi har gennem vor egen organisation og vores samarbejde med D&B adgang til enorme mængder af lokal og global data, som vi forædler og forvandler til værdifulde svar og viden.

Ved at anvende denne information sammen med eksterne data og vores kunders data kan vi finde de relevante beslutningsgrundlag. Uanset om det handler om kredit-, erhvervs- eller marketinginformation.

3. Vi analyserer

Ved hjælp af vores analytiske tilgang, kan vi forvandle abstrakte data til relevant beslutningsgrundlag. Det handler om at håndtere store datamængder og se mønstre og trends, som andre ikke ser. Det handler også om at præsentere klare svar og viden, der gør det nemt for vores kunder at lave sikker forretning.

Dette gør det muligt for dem altid at være et skridt foran. Når deres konkurrenter agerer i nuet, kan de roligt planlægge det næste skridt og forberede fremtiden.

4. Vi integrerer

Vores mål er, at det skal være enkelt at tage beslutninger. Derfor udvikler vi hele tiden nye måder for vores kunder at få adgang til den beslutningsstøtte, de har brug for. Ved at anvende ny teknologi, kan vi integrere information i deres systemer, således at de har adgang til den, uanset hvor de er.

Lige så vigtigt er, at den information, vi leverer, er præsenteret på en enkel og overskuelig måde, der letter beslutningsprocessen. Enkelthed er vigtigt for os. Derfor kan vi automatisere beslutningsprocessen for vores kunder og på den måde både effektivisere arbejdet for dem og reducere deres risici. Det har aldrig været nemmere at tage smarte beslutninger

5. Vi håndterer data med respekt

Hver dag håndterer vi store mængder data. For os er det selvfølgeligt at behandle denne information med størst mulig respekt. Datasikkerhed og personlig integritet er mindst lige så vigtigt for os som for vores kunder.

Derfor arbejder vi efter nøje udarbejdede retningslinjer og kontrolprocedurer. Vi bruger pålidelige systemer og følger de love, regler og bestemmelser, der er i alle vores markeder.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode