Menu
Introduktion

Uden spørgsmål og svar står verden stille

Bisnode er en førende Data og Analytics virksomhed i Europa med aktiviteter i 18 lande og 2.400 ansatte. Bisnode hjælper virksomheder med at finde og administrere deres kunder igennem hele kundens livscyklus. "We do this by pioneering Smart Data to enable our customers to make Smart Decisions". Det betyder at vi kan matche og analysere vores kunders data op imod vores data, samt den mængde data der genereres i verden idag, såkaldt Big Data.

Mere end 150.000 kunder får værdi af vores Smart Data som en service. Vi hjælper dem med at håndtere data, håndtere risici i deres kundeporteføljer og styrker deres overordnede evne til at tage beslutninger – for dermed at øge deres salg og revenue. Vores database er unik og består af data omkring virksomheder, enkeltpersoner, ejendomsoplysninger samt information omkring køretøjer. Bisnode er siden 2002 den største strategiske partner for Dun & Bradstreet, den globale leverandør af virksomhedsinformation om mere end 250 million virksomheder i 220 lande.

Spørgsmål vi hjælper vores kunder med:

  • Hvordan kan jeg blæse nyt liv i trætte kunderelationer?
  • Hvordan kan jeg reducere mine finansielle risici?
  • Hvordan kan jeg holde mig et skridt foran mine nærmeste konkurrenter?
  • Hvordan får jeg det maksimale udbytte af min marketing kampagne?

     

Eksempler på, hvordan vores løsninger anvendes:

Når du tager et banklån

Har du virkelig råd til den nye bil? Banken kan lyn-hurtigt se om du er godkendt til et lån eller ej. Bag kullissen er der en løsning fra Bisnode, som giver dem svaret.

Hos socialforsikringen

Den danske socialforsikring har brug for mange svar. De skal bl.a. sikre, at retten til forældreydelse sker til de rigtige forældre. Til det bruges der en løsning fra Bisnode. 

Når politiet tjekker dit kørekort

 Når politiet tjekker folks identitet, kan de finde på at spørge om sikkerhedsspørgsmål - såsom hvad er din mors navn? Hvor bor din bror? Bisnode sørger for at politiet altid har adgang til de rigtige svar.

Når du er på apoteket

 På apoteket udleveres der ikke receptpligtig medicin, før de har tjekket ens sygesikringskort. Sygesikringskortets informationer tjekkes op imod en database fra Bisnode, som altid har de mest opdateret data om personen.

Når du ønsker at vise din evne til at betale

Et AAA diplom eller et Live Rating Logo, er vigtig dokumentation, for at en virksomhed klarer sig godt og er pålidelig. Bag Bisnode's kreditrating er mere end 20 års erfaring med vurdering af virksomheders kreditværdighed.    

Når du er medlem af en kundeklub

Vores markedsanalytikere kombinerer kundedata med business intelligence, så du som forbruger altid modtager målrettede tilbud der er relevante for netop dig.

Eksempler på vores kunder og hvilke sektorer de kommer fra

Bisnode & Dun & Bradstreet –  Et unikt partnerskab.

I over 10 år har Bisnode været Partner med D&B i D&Bs Worldwide Network. D&B er verdens ældste udbyder af erhvervsinformation, og partnerskabet giver en unik mulighed for at levere global erhvervsinformation via D&Bs netværk. Netværket er et unikt samarbejde mellem de førende leverandører af beslutningsstøtte i hele verden. 

Som vores kunde har du adgang til dette netværk og dets internationale forretningsinformationer, som drives af D&B egen kvalitetsproces Duns Right ™, mens du drager nytte af vores lokale ekspertise og viden.

Netværket giver dig adgang til data fra mere end  235 millioner virksomheder fra mere end 190 lande. Disse data opdateres ca. 1,5 millioner gange dagligt, og er dybdegående, pålidelig og in real time. Du kan få adgang til et værktøj, der hjælper idg med at træffe modige men trygge beskutninger.

Med hjælp fra internettet, tilbyder vi vores kunder international information om alt fra risiko, leverandører, ledelse og compliance til marketing, CRM, salg og dataintegration.

Læs mere om vores partnerskab med D&B her.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om, hvordan vores Bisnode D&B løsninger kan hjælpe dig med at træffe smartere beslutninger.  

Kontakter

Bisnode Danmark
Bisnode Danmark

Customer Care
+45 7022 0410
customercare@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode