Menu
WebCRM

Bisnodes alliance med WebCRM

Slut med dårlige undskyldninger for at overse kundeemner.

Hvor mange potentielle kunder overså dine sælgere sidste kvartal? Hver dag går danske virksomheder glip af gode ordrer, fordi deres sælgere ganske enkelt ikke får kontaktet alle de kundeemner, som findes i markedet. Forestil dig, at du frit kunne søge efter potentielle kunder i dit marked ud fra beliggenhed, branche, omsætning, antal medarbejdere og andre nøgletal. Forestil dig så, at du med et par museklik kunne forvandle listen med potentielle kundeemner til aktiviteter og ringelister for alle dine sælgere.

Det er præcis det du kan med den nye integration mellem webCRM og Bisnode. Du kan naturligvis rense listen for eksisterende kunder, så dine sælgere slipper for at håndtere dubletter og undgår de pinlige situationer, der kan opstå, hvis man ringer til en eksisterende kunde uden at vide det. 

Du kan oven i købet fordele aktiviteterne og ringelisterne ud på et passende antal arbejdsdage, så hver sælger får et realistisk antal leads at følge op på. Det eneste sælgeren skal gøre er at logge ind og åbne listen med dagens leads. 

Vi mener i al beskedenhed, at vi dermed har fjernet alle de dårlige undskyldninger, man kan finde på for at overse kundeemner. Det eneste der kræves er, at du kan fortælle, hvilke typer af virksomheder, du gerne vil have som kunder, og hvem af dine sælgere, du gerne vil have til at kontakte dem, og hvornår de senest skal gøre det.

Det bliver ikke mere enkelt og effektivt – og i webCRM har du naturligvis 100% styr på pipelinen frem til salget, herunder hvornår der skal følges op næste gang, hvem der skal gøre det og hvor meget meromsætning de mange nye leads giver.

 

Få adgang til 3.500.000 virksomheder i hele Norden

Bisnode har i over 10 år været partner med D&B (Dun & Bradstreet) og leverer aktuel erhvervsinformation i høj kvalitet i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Bisnodes database opdateres løbende og rummer mere end 3.500.000 nordiske virksomheder og 4.000.000 kontaktpersoner, som du alle sammen kan få adgang til direkte fra webCRM. Du vælger naturligvis selv, hvilke lande, du vil købe adgang til.

Sådan kommer du i gang

Hvis du allerede er webCRM bruger, kan du bestille Bisnode-integrationen ved at skrive til salg@webcrm.com eller ringe til på 70 220 690.

Hvis du endnu ikke er webCRM bruger, kan du prøve løsningen gratis i 14 dage.

 


Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode