Menu
Porttechnic

”TRIPPLE-A RATING VEJER MEGET TUNGERE END REGNSKABER”

Virksomheden Porttechnic A/S i Vadum, Nordjylland, bruger sin stærke kreditrating til at få kunder og til at opnå kredit hos leverandører. ”Vi ser selv efter rating, når vi skal forhandle med en ny kunde eller en leverandør. Hvis der er en tripple-A, er der styr på tingene,” siger Porttechnics direktør Tom Sachse.

"En stærk kreditrating som tripple-A vejer meget tungere end selv det bedste regnskab. Bisnode Credits rating er løbende ført a jour, mens et selskabs regnskab ofte er historie. Man kan ikke se, om det efterfølgende f.eks, er blevet tømt for aktiver," siger direktør Tom Sachse, der har stiftet og driver virksomheden Porttechnic A/S i Vadum, Nordjylland. Virksomheden beskæftiger 10 medarbejdere og har et bredt sortiment af døre og porte til virksomheder, det offentlige og private i hele Jylland.

Kreditratingen spiller en central rolle i virksomheden. Virksomhedens diplom fra Bisnode Credit med tripple-A ratingen hænger meget synligt i kontoret og bemærkes af nye kunder. Det findes også på forsiden af virksomhedens hjemmeside www.porttechnic.dk.

"Det giver en god indgang til både kunder og leverandører, der ofte er imponeret over, at vi har haft tripple-A ratingen siden 2011 og i dag er det nærmest en sport at fastholde den," siger Tom Sachse.

Det styrker kreditværdigheden

Den stærke kreditrating bruges til at få kunder og til at opnå kredit hos leverandører. Ligesom leverandørernes økonomiske styrke også spiller en rolle, når de er inddraget i større projekter.

"Vi ser selv efter rating, når vi skal forhandle med en ny kunde eller en leverandør. Hvis der er en tripple-A, er der styr på tingene. Så er vi fri for at gå ind i regnskaberne og kan ofte nøjes med det og en bankgaranti, som vi i øvrigt betaler. På den måde sparer vi tid og penge," siger Porttechnics direktør Tom Sachse.

Han etablerede virksomheden i 2005 og har siden præsteret en flot vækst og øget beskæftigelse trods finanskrise og efterfølgende tilbageholdenhed i markedet.

I kan trygt handle med os

På virksomhedens hjemmeside får ratingen bl.a. følgende ord med på vejen:

"AAA® ratingen viser, at Porttechnic A/S hører til blandt de mest solide virksomheder i det danske erhvervsliv, hvilket klart beviser, at kunderne trygt kan handle med os.

Kun 9.375 af de danske virksomheder modtager denne anerkendelse. Vi ved at vore kunder er meget opmærksomme på, om deres leverandører er levedygtige, således at produktgarantier mv. er noget værd i praksis."

 

Læs mere om Porttechnic A/S:

www.porttechnic.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode