Menu
Pressemeddelelse

Nets ruster sig til øget vækst

Nets har ambitioner om at forbedre sin tilstedeværelse i Europa. Derfor er virksomheden i fuld gang med at fokusere på forretningsoptimering og ensartet datakvalitet i Norden med god hjælp fra den strategiske samarbejdspartner, Bisnode.

Den nordiske leverandør af betalings-, kort- og informationssystemer, Nets, som har 2500 medarbejdere i Norden, har naturlig fokus på forretningsoptimering og datakvalitet for at ruste virksomheden til mere vækst og samtidig forbedre sikkerheden for de tusindvis af brugere, der dagligt benytter Nets’ systemer.

Nets holder blikket skarpt rettet mod nye muligheder, teknologier og sikkerhedsløsninger i Norden og på sigt i resten af Europa. Den slags store ambitioner kræver en effektiv intern organisering af virksomhedens systemer på tværs af de nordiske lande, hvor virksomheden Bisnode har været en helt central samarbejdspartner.

Niels Mortensen, Group Executive Vice President, Operations i Nets, udtaler:

”Bisnode har gjort det muligt for os i Nets at automatisere en række processer og få en ensartet datastruktur og datakvalitet på tværs af de nordiske lande. Samtidig sikrer samordningen af data på tværs af Norden, at administrationsomkostningerne holdes på et minimum, så driftsudgifterne minimeres. Samlet set er løsningen med til at ruste os til øget vækst i fremtiden.”

Morten Kofoed-Larsen, Major Account Manager, Bisnode, udtaler:

“Bisnode har gjort det muligt for Nets at trække virksomhedsdata, regnskabs- og kreditinformation på sine virksomheder - ikke blot i Danmark - men i hele Norden ét centralt sted fra via en web-service skræddersyet til Nets’ systemer. Løsningen gør det muligt for Nets at slå virksomhedsdata op og gemme relevant information direkte i Nets’ egne systemer.”

Samarbejdet mellem Nets og Bisnode kan på sigt også være med til at styrke arbejdet på det såkaldte compliance-område, hvor myndighederne stiller en række vidtgående krav til informationsindsamling og rapportering, herunder for at undgå hvidvaskning.

Morten Kofoed-Larsen, Major Account Manager, Bisnode, udtaler:

“Med nye, mere omfattende og stadigt skiftende compliance regler, kan det være en udfordring at håndtere compliance på en effektiv   specialdesignede og håndterbare løsninger. Dog handler compliance ikke kun om at følge myndighedernes krav, da det i lige så høj grad er vigtigt for virksomheder at undgå at gøre forretning med en forkert modpart, så de ikke udsætter sig selv for finansielle risici og risikerer at understøtte ulovlig virksomhed.”

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode