Menu
Mammut Work Wear

VINDER LICITATIONER MED BISNODE CREDITS FIRMAANALYSER

Mammut Work Wear A/S i Næstved producerer arbejds- og firmatøj til institutioner i ind- og udland, herunder DSB, Post Danmark, Hæren og Politiet i Danmark samt til bl.a. Det Svenske Forsvar (FMV), Gendarmeriet i Frankrig og Politiet i Island. ”Ordrene er i reglen i licitation og for at kunne kvalificere sig til at afgive et tilbud, skal økonomien være i orden. Det kan vi dokumentere med en kreditanalyse fra Bisnode og en AAA-rating,” siger administrationschef Jette Wrang.

Mammut Work Wear A/S i Næstved, der blev stiftet i 1982, producerer arbejds- og firmatøj til institutioner i ind- og udland, herunder DSB, Post Danmark, Hæren og Politiet i Danmark samt til bl.a. Det Svenske Forsvar (FMV), Gendarmeriet i Frankrig og Politiet i Island.

"Vort primære område er salg til institutioner i Danmark og i Skandinavien. For at kunne kvalificere sig til at give tilbud til de forskellige institutioner er det et krav, at økonomien er i orden. Ved disse udbud får vi Bisnode til at lave en helt aktuel firmaanalyse," siger administrationschef Jette Wrang.

Hun fortæller, at det i størstedelen af disse udbud er et minimumskrav, at tilbudsgivernes rating er A, selv om kravet også kan være en AA-rating. Jo stærkere firmaets rating er, desto flere muligheder er der for at give tilbud på de økonomisk tungere udbud. "Med en AAA-rating hos Bisnode, den højeste kreditrating, kan vi fortælle omverdenen, at Mammut står stærkt. Kunderne kan have tiltro til os som en stabil og sikker leverandør," siger administrationschef Jette Wrang.

Jette Wrang siger, at Mammut er særdeles tilfreds med samarbejdet med Bisnode. "Det går efterhånden mange år tilbage, og vi har altid fået en hurtig og effektiv service, når vi har haft brug for en kreditanalyse til et nyt udbud. Det har stor betydning, fordi vi ved at handle hurtigt, med også denne dokumentation, kan understrege virksomhedens evne til både at præstere kvalitet og effektivitet."

Et moderne eventyr

Mammut Work Wears kunder har en vis tyngde i Danmark, men der er også opgaver i bl.a. Sverige, Island, Frankrig og Tyskland.

"Med start i 1982, hvor fokus var det danske arbejdstøjsmarked, har vores historie udviklet sig til et eventyr. Vi er nu den førende virksomhed i Danmark, når det gælder produktion af arbejdstøj. I de første år leverede Mammut til offentlige institutioner som Politiet og DSB. I dag har vi produktionsfaciliteter i Polen, Ukraine, Kina og det fjerne Østen og vi leverer vores firmatøj i det meste af Europa. Hovedkontoret er placeret i Næstved med salg, administration, indkøb, logistik og styring af vores udenlandske produktion," fortæller Jette Wrang.

Social ansvarlig virksomhed

Mammut udviser social ansvarlighed. Det er blevet en naturlig del af virksomhedens hverdag. "Vores underleverandører skal skrive under på, at de lever op til FN's Global Compact, som sætter virksomhederne i stand til at tage samfundsmæssigt ansvar.

Vi sikrer, at der er frugtordninger, ordentligt lys og at arbejdstilsynet til enhver tid kan komme forbi. I Danmark har vi bl.a. samarbejde med Vinsa, som er et virksomhedsnetværk for socialt ansvar," fortæller Jette Wrang.

Mammut WorkWear A/S har specialiseret sig i design, udvikling og produktion af profilbeklædning til større danske og skandinaviske selskaber og institutioner.

 

Læs mere om Mammut Work Wear:

www.mammut.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode