Menu
EuroIncasso

”Debitor Registret har altid stået for kvalitet og samarbejde"

Vores samarbejde med Debitor Registret

”Debitor Registret har altid stået for kvalitet og samarbejde – Kvalitet i deres produkter og alt hvad de foretager sig.
Og samarbejde fordi de altid har haft tillid til at vi har styr på vores del af registreringen. Debitor Registrets medarbejdere har altid stået til rådighed for os, og der er ingen tvivl om, at deres ekspertise og erfaring har bidraget positivt til det gode samarbejde.”

EuroIncasso inddriver fordringer for mange forskellige kunder, heriblandt  flere indenfor parkeringsbranchen. Når fundamentet foreligger indberettes skylden til Debitor Registret, som på den måde sikrer vores kunders gæld på en sådan måde, at debitoren nu ikke længere har muligheden for at gå ud og stifte ny gæld og derved  gøre skade på andre kreditorer - det sker ved hjælp af KreditStop. Debitor Registret’s kunder bliver ved vores registrering hos Debitor Registret advaret mod den dårlige betaler og kan derved tage deres forholdsregler.  

”Den servicemindede behandling som Debitor Registret giver os når vi bliver kontaktet, føles som et samarbejde, hvor der er et fælles mål. De går den ekstra mil for at sikre kunderne gode resultater. At jeg fx kan kontakte Debitor Registrets kundeservice og med det samme få fremsendt en liste over sager, som er på vej til at forfalde i registreringen – ja, det er jo et perfekt redskab som jeg kan køre en kampagne på – en meget stor hjælp, da jeg ikke selv kan trække en tilsvarende liste i mit eget system.”

"Generelt har vi kun roser til Debitor Registret og de medarbejdere vi taler med. Vi må derfor konstatere, at vi er meget tilfredse med at benytte Debitor Registret."

Om EuroIncasso  

EuroIncasso ApS er en nytænkende og uformel inkassovirksomhed med stor sagsportefølje. Vi er juridisk uddannet og leverer en komplet inkassoløsning af høj kvalitet.

Vi forstår at bruge vores ressourcer på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde, hvilket kommer dig og dine sager til gode. 

Vores succes er kundernes tilfredshed

Læs mere om EuroIncasso her

 


Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode