Menu
Bisnode & e-conmic Pressemeddelelse

Bisnode og e-conomic giver 70.000 virksomheder adgang til kredittjek

Bisnode, nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation, indgår partner samarbejde med e-conomic, der står bag Europas førende regnskabsprogram. Dermed får 70.000 små- og mellemstore virksomheder i Danmark direkte adgang til kredittjek på kunderne.

9 apr, 2015

Helt konkret bliver Bisnodes erhvervsinformationer integreret i e-conomics regnskabsprogram, så man som kunde hos e-conomic altid er sikret direkte adgang til opdaterede og komplette virksomhedsinformationer. 

Nemmere adgang

"Integrationen med Bisnode vil gøre hverdagen markant lettere og mere sikker for e-conomics 70.000 små- og mellemstore virksomheder. Ved at integrere Bisnodes enorme mængde af erhvervsinformationer med vores regnskabsprogram, er adgangen til komplette virksomhedsinformationer og kreditvurderinger ikke længere væk end et enkelt klik", siger Jes Tækker Stemann Brinch, Director Business Development hos e-conomic.” 

Med løsningen får man samtidig muligheden for at benytte Bisnodes anbefalede kredit max, der viser, hvad en virksomhed maksimalt bør få i kredit, så man som virksomhed hurtigt har en indikation af sine kunders betalingsevne.

Sikre og valide oplysninger

Det er ifølge Bo Rasmussen, Head of Marketing & Customer Care hos Bisnode, afgørende for mange små- og mellemstore virksomheder, at deres samhandelspartnere har økonomien i orden – specielt i en tid hvor bankerne stadig ikke er synderligt interesserede i finansiering til mindre danske virksomheder.

"Problemet i dag er, at det er tidskrævende, usikkert og besværligt for mange virksomheder at vurdere, om deres samhandelspartnere har orden i økonomien. Det problem løser Bisnode-produktet, da det giver leverandørerne meget nemmere adgang til at vurdere deres kunders betalingsevne. Produktet giver i det hele taget meget lettere adgang til en meget stor mængde erhvervsinformationer fra Bisnode, som virksomhederne kan bruge i samspil med e-conomics regnskabsprogram", siger Bo Rasmussen.

Med Bisnode integrationen får virksomhederne adgang til virksomhedsinformationer i Danmark, hvilket sikrer ensartethed og en enkel tilgang til data i forbindelse med kundeoprettelse, fakturering, håndtering mm.

Læs mere om Bisnode løsningen på: https://decide.bisnode.dk/Economic 

 

Om e-conomic

e-conomic international a/s er blandt verdens førende leverandører af cloudbaserede regnskabssystemer til SMV-markedet. Virksomheden beskæftiger i dag flere end 220 ansatte og har 80.000 kunder , der bruger online regnskabsprogrammet e-conomic og flere end 265.000 registrerede brugere, der benytter sig af Debitoor - en simpel online regnskabsløsning målrettet freelancere og enmandsvirksomheder.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode