Menu
Robert Bosch

Bisnodes Portfolio Manager er en integreret del af kreditpolitikken

Kundeudtalelse

"Portfolio Manager er en integreret del af vores kreditpolitik overfor eksterne kunder, og vi benytter rating, failure risk samt credit limit i den daglige opfølgning. Vi har et fantastiske godt overblik over kunderne og kan tage hurtige beslutninger med hensyn til kreditforhøjelser, betalingsaftaler mm. samt hele den daglige håndtering af kreditspærrede ordrer."

Jævntligt brug af portfolio Manager

Vi downloader jævnligt data fra Portfolio Manager til vores SAP system og kan med få ressourcer håndtere mange kunder i forskellige lande. Det har været til stor hjælp i vores Shared Service Center, som har kunder og leverandører i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland, Færøerne samt de Baltiske lande.
Sker der ændringer på kunderne, vil vi blive informeret med en alert via e-mail, og det giver en god tryghed, at vores kunder er overvåget.

Udtræk statistikker & risikoanalyser

Vi har også med Portfolio Manager fået mulighed for at lave forskellige statistikker og risikoanalyser, som viser vores totale udestående med koncerner, som har mange datterselskaber. Vi uploader jævnligt vores balancer på kunderne til Portfolio Manager og kan se vores risikoprofil på forskellige måder.

"Vi er meget tilfredse med brugen af Portfolio Manager, som hjælper os med at leve op til vores kreditpolitik med ajourførte og troværdige informationer. Vi kan uden problemer anbefale Portfolio Manager til andre."

 

Læs mere om Robert Bosch:

www.bosch.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode