Menu
Google

Bisnode leverer forretningsdata til Google Maps

Google har valgt Bisnode (tidligere EuroContactPool) som leverandør af forretningsdata til Google Maps i Sverige, Danmark og Finland.

Bisnode leverer og opdaterer kontinuerligt data for Google Maps fra deres paneuropæiske forretningsdatabase.
Dette gør det muligt for brugere af Google Maps at se hvilke virksomheder, der befinder sig i det område, de kigger på, og klikke på dem for yderligere information. Brugere kan også søge efter specifikke virksomheder ved at bruge virksomhedens navn eller branche og finde virksomhedens beliggenhed i Google Maps.

"Bisnode's database var den mest præcise og omfattende"

Google har indgået samarbejde med Bisnode, fordi deres forretningsdatabase er den mest præcise og omfattende i Skandinavien. Bisnode var en blandt flere udbydere, hvis data blev testet af Google forud for indgåelsen af kontrakten.

Jeanna Rutherhill, salgsdirektør for Google Sverige siger: "Vi er glade for at kunne bruge Bisnode's ekspertise som leverandør af forretningsinformation til vores Google Maps service i Sverige, Danmark og Finland."

Lokale og opdaterede informationer om virksomheder er i stigende grad vigtigt, som flere og flere vælger at søge informationer online, både via computer og mobiltelefon. Gennem vores partnerskab med Bisnode kan brugere nu finde relevante resultater på lokale virksomheder i Google Maps, når de har brug for det." 

Kontakter

Bisnode
Bisnode

Customer Care
+45 7022 0410
customercare@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode