Menu
AT Postservice

BISNODE HJÆLPER med AT KVALIFICERE KUNDERNE

AT Postservice er i top fem ud af 24 logistikfirmaer på markedet. Virksomheden leverer innovative lager-, pakke- og forsendelsesløsninger.

”Vi har samarbejdet med Bisnode i 10 år og bruger Nordic Business Key Medium til at udvælge og vurdere kunderne,” siger salgsdirektør Thomas Svingfors Olesen.

Virksomheden er siden 2008 blevet AAA-kreditvurderet af Bisnode. I 2009 blev virksomheden af Bisnode og Dagbladet Børsen kåret til Gazelle, som en af 2.000 hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

Virksomheden der leverer innovative lager-, pakke- og forsendelsesløsninger. Den beskæftiger på årsbasis mellem 10 og 30 medarbejdere og har 20.000 kubikmeter lager og 200 kvadratmeter administration, der også har en salgs- og serviceløsning for både danske og udenlandske virksomheder.

"Vi har samarbejdet med Bisnode i 10 år og bruger nu Bisnodes selekteringsværktøj Nordic Business Key Medium til at udvælge og vurdere kunderne. Det er vi meget tilfredse med," siger salgsdirektør Thomas Svingfors Olesen.

Virksomheden blev stiftet i 1985 og de nuværende ejere overtog den for 10 år siden. Siden er der bygget på, både når det drejer sig om de fysiske faciliteter og ydelserne.
"I dag kan vi håndtere alle former for produkter på vores lager – bortset fra fødevarer og kemikalier. Vi foretager pakning af bl.a. kampagnematerialer, udfører print og kuvertering, er hjemsted for en række internetbutikkers fysiske aktiviteter og yder også kontorservice for mange mindre handelsvirksomheder. Det giver os en spændende og udfordrende hverdag med mange forskellige slags kunder," siger Thomas Svingfors Olesen.

Bruges til kundeemner

AT Postservice bruger Nordic Business Key Medium til at udvælge nye kundeemner og foretage en økonomisk vurdering af nuværende og kommende kunder. "Det har sparet os for mange penge og bidraget til, at vi har klaret os forholdsvis godt gennem finanskrisen, der jo har mindsket aktivitetsniveauet. Vi har fra starten haft en fleksibel organisation, så vi hurtigt kan tilpasse os eksempelvis større opgaver. F.eks. pakker og udsender vi hver jul mere end 50.000 julegaver, og det er da også en af vore travle perioder, fortæller Thomas Svingfors Olesen.

Ingen tab på kunder

Virksomheden deler fleksibiliteten med sine kunder, når det drejer sig om løsningerne. "Vi giver vores kunder mulighed for at fokusere på deres kernekompetencer, hvad enten der er tale om medico-, internet- eller finansvirksomheder. Vi kan yde meget fleksible logistikløsninger, forsendelser af både store og små kuverterings- og forsendelsesopgaver, løsning af det fysiske aspekt i gennemførelse af kampagner og en række serviceløsninger. Kunderne kan følge med i forløbet af aktiviteterne via internettet. Det giver dem besparelser på mellem 15 og 65 procent," fremhæver Thomas Svingfors Olesen. Han siger, at Bisnode Credit har bidraget til at give virksomheden en finansiel stærk udgangsposition.

"I de 10 år, vi har brugt Bisnode ydelser, har vi ikke tabt penge på kunder, der ikke har kunnet betale," siger Thomas Svingfors Olesen, salgsdirektør for AT Postservice.

AT Postservice er en moderne og innovativ logistikvirksomhed, som arbejder målrettet på at være blandt de førende logistikvirksomheder i Øresundsregionen.

 

Læs mere om AT Postservice:

www.postservice.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode