Menu
Ase KreditStop

Bisnode og Ase lancerer KreditStop

Har du oplevet at tabe penge på dårlige betalere? Bruger du lang tid på at rykke for dine penge? Det kan være svært at vide på forhånd, om dine kunder nu også kan betale. Det kan blive dyrt for din virksomhed, hvis du ikke får dine penge hjem.

Med Ase KreditStop® fra Debitor Registret som ejes af Bisnode kender du dine risici på forhånd og slipper for at bruge tid på at jagte dårlige betalere. Det giver dig et bedre beslutningsgrundlag, beskytter din virksomheds likviditet og giver dig mere tid til at fokusere på din kerneforretning. 

Med Ase KreditStop® fra Debitor Registret (Bisnode) kan du nemt tjekke dine kunders kreditværdighed, så du kan afgøre, om en kunde skal have kredit eller betale kontant. Betaler dine kunder ikke, indeholder konceptet også inkasso, som kan hjælpe dig med at få dine penge.

Fordele ved Ase KreditStop®

  1. Tjek din erhvervskunderUbegrænset adgang til at undersøge hvorvidt dine erhvervskunder har en betalingsanmærkning i Debitor Registrets skyldnerregister over dårlige betalere.
  2. Økonomiske tal om dine erhvervskunderDu kan få information om f.eks. 3 års regnskabstal, branchekoder, antal ansatte, status på virksomheden og hvor længe virksomheden har boet på adressen.
  3. Søge på privatkunderMulighed for at undersøge privatkunder for betalingsanmærkninger i Debitor Registrets skyldnerregister, samt få dem navne- og adressevalideret. Klippekort til 10 søgninger. (mulighed for tilkøb af flere klippekort med 40% rabat).
  4. Minimere dit tabDet giver dig optimale muligheder for at tilpasse dine betalingsbetingelser og minimere din risiko for tab.
  5. Inkasso på no cure no pay vilkår - slut med at afskrive små beløb Hvis en kunde ikke betaler, står erfarne specialister klar til at tage kontakt til din kunde og finde en løsning. Ved inddrivelse betaler du blot 10 % i provision af det betalte beløb. Har du gamle tilgodehavender liggende, kan vi også hjælpe med dem - blot de er under 3 år gamle. Hvis skyldneren ikke kan eller vil indgå en aftale, er der mulighed for at bringe sagen videre til domstolene. 

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode