Menu
Pressemeddelelse

Ved du, hvem du reelt handler med?

Bisnode Credit lancerer nu et nyt, unikt værktøj, som skal hjælpe særligt finansielle virksomheder og deres samarbejdspartnere med at identificere de reelle ejere af deres virksomhedskunder – og dermed hjælpe dem med at spotte, om de handler med en svindler. Værktøjet hedder ’Reelle ejere’ og er udviklet for bedst muligt at imødegå loven om hvidvask.

Loven om hvidvask kræver bl.a., at finansielle virksomheder skal kunne identificere den øverste ansvarlige for deres virksomhedskunder. Derfor har Bisnode Credit, som er en af Europas førende leverandører af digital forretningsinformation, netop udviklet og lanceret et unikt, digitalt værktøj til at identificere den eller de reelle ejere af en given virksomhed.

Produktet 'Reelle ejere' dækker hele Danmark og viser enkelt og overskueligt den reelle ejer af en virksomhed.

"Vi har desværre set flere eksempler på, at finansielle virksomheder er kommet galt af
sted, fordi de ikke har formået eller haft ressourcer til at indhente tilstrækkelig information om deres kunders ejerforhold. 'Reelle ejere' er et banebrydende produkt, som sikrer vores kunder blandt finansielle virksomheder mod at overtræde den del af hvidvaskloven, der omhandler identifikation af en virksomheds reelle ejere. På godt dansk kan man sige, at vi hjælper vores kunder med at spotte, om de handler med en svindler," siger Martin Stabell, Risk Management Specialist hos Bisnode Credit, og fortsætter:

"Med 'Reelle ejere' som værktøj forenkles og effektiviseres vores kunders ID-processer med væsentligt øget træfsikkerhed og reduktion af manuelle fejl som følge. Fordi Bisnode selv indtaster årsregnskaberne, har vi den størst mulige detaljeindsigt i virksomhedernes og organisationernes ejerforhold og kan derfor med stor præcision udpege de reelle ejere – samt dem med kontrollerende indflydelse. Desuden beriges vores data løbende med data fra bl.a. Registreringstidende og andre kilder."

Målgruppen for 'Reelle ejere' er alle virksomheder, som er underlagt hvidvaskningsdirektivet, samt andre brugere, der har interesse i at finde den reelle ejer af en given virksomhed. Løsningen indeholder både en rapport til tjek ved tilbud og oprettelse af kundeforhold samt en opdatering ved ændringer i kundens ejerforhold.

Download

Kontakter

Bisnode
Bisnode

Business Support
+45 3673 8184
business.support@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode