Menu
Decision Support

Træf kreditbeslutninger på farten med din smartphone eller tablet

Med Bisnode Credits mobile kreditværktøj Decision Support, kan du nemt og hurtigt træffe kreditbeslutninger, mens du er på farten. Decision Support kan nemlig tilgås via din smartphone eller tablet, så du kan få adgang, uanset hvor du befinder dig!

Decision Support giver dig en effektiv og sikker beslutningsproces, hvor du med ganske få klik kan sørge for at undgå de dårlige betalere, både blandt virksomheder og privatpersoner. Det sparer dig for tid, og ikke mindst penge!

Med Decision Support på mobilen bliver din arbejdsgang lettere, og du kan tjekke op på din kunde med det samme, uden at skulle retur til din pc. På den måde får du øjeblikkeligt adgang til informationer, der gør dig i stand til at vurdere, om du skal indgå aftale på særlige betingelser, eller måske helt undgå kunden.

Du får:

- Nem adgang til kreditoplysninger – træf dine kreditbeslutninger, når det er mest belejligt for dig, uanset tid og sted.

- Enkelt og brugervenligt system – du er hurtigt logget på, og systemet er utroligt nemt at betjene.

- Sikkert og præcist beslutningsstøtteværktøj – bygger på et unikt og avanceret program, der måler på en lang række økonomiske parametre.

- Klar besked - systemet fortæller dig, om kunden er godkendt, skal kontrolleres eller have afslag.

- Effektiviseret arbejdsgang - den automatiserede proces betyder mindre administrativt arbejde.

Kontakter

Bisnode
Bisnode

Business Support
+45 3673 8184
business.support@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode