Menu
Pressemeddelelse

441 konkurser i maj: Konkurserne skifter branche

Stigende antal konkurser inden for fremstilling og transport. “Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester har ligeledes et stigende antal konkurser i maj efter flere år på et stabilt niveau,” siger direktør Martin Hornsyld, kreditvurderingsbureauet Bisnode Credit A/S. Bedring for detailhandel samt bygge- og anlæg.

“Antallet af konkurser i dansk erhvervsliv har stabiliseret sig, men konkurserne har skiftet branche.”  Det siger direktør Martin Hornsyld fra kreditvurderingsbureauet Bisnode Credit A/S på baggrund af den seneste opgørelse over konkurser i maj, der var på 441 konkurser. Det virker, ud fra maj-tallene, som om konkurserne har slået sig på andre forretningsområder end tidligere.

“Vi har registreret et stigende antal konkurser inden for fremstilling med 30 konkurser og transport med 26 konkurser. Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester ligger på 35 konkurser i maj og har en stigning i maj efter flere år på et stabilt niveau. Det er gået bedre for detailhandel med et fald i konkurser på 22 og for bygge- og anlæg med et fald på syv konkurser,” siger direktør Martin Hornsyld, kreditvurderingsbureauet Bisnode Credit.

Antallet af konkurser nåede i maj en stigning på 34 procent i forhold til april, som havde et rekordlavt antal med 329 konkurser.

Download

Kontakter

Bisnode
Bisnode

Business Support
+45 3673 8184
business.support@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode