Menu
Nordiske Personoplysninger

Få øje på hele norden MED bisnode

Er du træt af komplicerede teknologi og separate løsninger til søgning af personoplysninger? Med "Nordiske Personoplysninger" får du med enkelte klik adgang til værdifulde oplysninger om 25 millioner personer i hele Norden.

Lotta Ek, Produktchef hos Bisnode udtaler "Vi har samlet alle nordiske pesonoplysninger ét sted, ved at integrere vores webbservices - det giver nu vores kunder svar på person-spørgsmål i realtid. En anden fordel er, at kunderne ikke behøver have flere support services til de forskellige lande. Med denne enkelte løsning, som også er let af bruge får du med få klik adgang til 25 millioner personoplysninger i hele Norden."

Den nye tjeneste er især velegent til virksomheder, der arbejder meget over internettet, såsom e-handel og online rekrutteringsvirksomheder. Det er muligt at få tilknyttet en meddelelstjeneste for hele Norden, og få en eksisterende kundedatabase opdateret med jævne mellemrum. 

"Med Nordiske Personoplysninger sikrer vi, at vores kunder altid har adgang til opdateret personoplysninger. Og taget i betragtning af, at omkring en  fjerdedel af  informationerne i en gennemsnitlig kundedatabase, ændres hvert år, er det ekstremt vigtigt at have adgang til disse data, siger Lotte Ek." 

Der er derfor værdi i at hente ens data fra kilder, som oftest opdateres. Dette resulterer i færre afkast, billigere administration, mindre spild og flere tilfredse kunder.

Servicen indeholder informationer om 25 millioner mennesker med oplysninger som personnummer, navn, adresse, telefon- og mobilnumre. 

8 hurtige om nordiske personoplysninger

  • Reducerende administrative omkostninger med de korrekte data
  • Fire lande i én løsning
  • Adgang til kunder i hele Norden
  • Èn enkelt leverandør
  • Altid pålidelige oplysninger
  • Èn grænseflade - ét filformat.
  • Nem integration
  • Enkelt og hurtigt løsning

Bedre service til dine kunder

Med Nordiske Personoplysninger, kan du tilbyde dine kunder adgang til hele Sverige, Norge, Danmark og Finlands kundedatabase. Dette giver store konkurrencefordele, i arbejdet med kvalitetsdata til jeres CRM system, apps eller webbaserede søge- og nummeroplysningstjenester.

Kontakter

Bisnode
Bisnode

Customer Care
+45 7022 0410
customercare@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode