Menu
Erhvervslivets informationsunivers

Salg og Marketing i Navne & Numre® Erhverv

Mødebook, ringelister og leads
– find nye kunder indenfor din målgruppe

Vil du gerne have nye kunder i forretningen, der ligner de kunder, du allerede har?
Mangler du emnelister til mødebooking eller telemarketing?
Er brancher, antal ansatte og geografi interessant for din kundeudvælgelse?
Vil du have opdaterede ringelister uden dubletter og fejl i kontaktdata?

En af de vigtigste opgaver til at skabe vækst er at finde nye kunder - kunder som gladelig holder møde med dig, fordi du har et yderst interessant produkt eller service. Men det kan være svært at finde frem til præcis de kundeemner, som har købspotentiale. Ind i mellem føles det som at lede efter en nål i en høstak. 

I den salgs- og markedsføringsmæssige del af Navne & Numre® Erhverv finder du nemt frem til virksomheder i din målgruppe – brug løsningens intelligente segmenteringsmuligheder og få den bedste forudsætning for kampagner, canvaskald og mødebook.

Segmentér dig frem til nye kunder ud fra informationer som:

- Branche
- Antal ansatte
- Geografi og radiusafgrænsning
- Selskabsform
- Økonomi som bruttofortjeneste, årets resultat osv.
- Etableringsdato 

Så vil du sikre, at du bruger dine ressourcer på de rigtige kundetyper, så er intelligent markedssegmentering en nødvendighed. Uanset om du er sælger, kampagneplanlægger eller mødebooker, får du størst succes, når du kommunikere til specielt udvalgte kundeemner. 

10 steps til at finde nye kunder

Målrettet markedsføring er første skridt på vejen, når du skal finde nye kunder på BtB-markedet. Vores 10 steps er en god rettesnor, når du skal planlægge dine salgs- og marketingaktiviteter. Hent de 10 tips her.

Læs mere om de andre muligheder i Navne & Numre® Erhverv

Firmaopslag er en standard del af Navne & Numre® Erhverv, som altid er kombineret med enten Firmaopslag og/eller Økonomi & Regnskab.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode