Menu
Erhvervslivets informationsunivers

Økonomi og Regnskab i Navne & Numre® Erhverv

Regnskaber, nøgletal og kreditvurdering
– tjek hvordan det går med dine kunders økonomi

Skal du indgå en aftale med en ny kunde, men er usikker på kundens økonomi?
Vil du skræddersy din kreditgivning ud fra dine kunders anbefalede kreditmax?
Mangler du et regnskab på en given kunde?
Vil du gerne tjekke dine kunder og konkurrenters nøgletal?
Eller vil du bare gerne vide, når dine kunder ændrer adresse, får et nyt regnskab eller ny direktør?

I den økonomiske del af erhvervsdatabasen Navne & Numre® Erhverv får du et meget præcis overblik over dine kunder og konkurrenters økonomi gennem de seneste 5 års nøgletal og regnskaber. Du får også adgang til en kreditscore på samtlige danske virksomheder, som indikerer om en virksomhed er i risiko for at komme i betalingsvanskeligheder indenfor det næste år. 

Få det absolut bedste grundlag for at potentialevurdere dine kunders økonomi med:

- Over 80 nøgletal
- 5 års regnskaber
- Kreditscore på samtlige virksomheder i Danmark (også enkeltmandsvirksomheder)
- Kreditvurdering og anbefalet kreditmax
- Revisor og bankforbindelser
- Dato for regnskabsafslutning

Regnskaber

I Navne & Numre® Erhverv finder du regnskaber på alle regnskabspligtige virksomheder. Der er ca. 270.000 regnskabspligtige virksomheder i Danmark. Heraf er 76 % anpartsselskaber, 13 % er aktieselskaber, 7 % er iværksætterselskaber og de sidste 4 % udgøres af fonde, kommanditselskaber osv. Brug regnskaberne til at dykke ned i dine kunder og samarbejdspartneres økonomiske situation – tjek både resultatopgørelse, få indsigt i aktiver og passiver og læs eventuelle bemærkninger fra virksomheden selv og revisoren. 

Nøgletal

Vil du have det hurtige overblik over dine kunders økonomi, så har vi samlet alle nøgletal i en let og overskuelig visning i Navne & Numre® Erhverv. Du finder over 80 nøgletal i løsningen og på virksomheder, som indgår i en koncern, kan du også finde koncernnøgletal. Det er altid en god idé at tage et kig på virksomhedens bruttofortjeneste, årsresultat, egenkapital og soliditetsgrad, inden du starter et nyt samarbejde op – så får du det bedste grundlag for økonomisk sikring.

Kreditvurdering og kreditscore

Få den bedste forudsætning for at vurdere dine kunders fremtidige betalingsevne med en kreditscore, en kreditvurdering og eventuelle betalingsanmærkninger. Tilpas din kreditgivning efter kundens økonomiske situation og undgå tab på dårlige betalere. Med kreditscoren i Navne & Numre® Erhverv får du med en rød-gul-grøn score hurtig en indikation af, om kunden kommer i betalingsvanskeligheder inden for det næste år.

Hent vores guide: 9 områder som hjælper dig til en grundigere vurdering af dine kunders økonomi.

Overvåg dine kunder og samarbejdspartnere

Overvåger du vigtige virksomheder og kontaktpersoner, får du besked, så snart virksomheden ændrer kontaktoplysninger og selskabsstatus – eller når et nyt regnskab offentliggøres. Samtidig bliver du den første til at vide, hvis en direktør skifter virksomhed. Du er fuldt opdateret om dine kunder, konkurrenter og samarbejdspartnere, og det gør dig proaktiv i din mødeforberedelse og ved salg og kreditgivning.

Læs mere om de andre muligheder i Navne & Numre® Erhverv

Firmaopslag er en standard del af Navne & Numre® Erhverv, som altid er kombineret med enten Salg og Marketing og/eller FirmaopslagKontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode