Menu
Erhvervslivets informationsunivers

Firmaopslag i Navne & Numre® Erhverv

Cvr-numre, kontaktoplysninger og reklamebeskyttelse
– tjek stamdata på alle virksomheder i Danmark

Står du og mangler et CVR-nummer på en bestemt virksomhed?
Er du træt af at lede rundt på nettet efter kontaktoplysninger på dine kunder?
Vil du gerne vide, hvem der sidder i direktionen hos dine samarbejdspartnere?
Husker du at sikre, at du ikke kontakter reklamebeskyttede virksomheder? 

I Navne & Numre® Erhverv tjekker du hurtigt og nemt vigtige oplysninger på danske virksomheder. Vi har samlet alle offentlige tilgængelige informationer om alle virksomheder i et brugervenligt system. Du får med få klik adgang til kontaktoplysninger og stamdata som branche, ejere, antal ansatte osv. Samtidig kan du vælge at overvåge interessante virksomheder og kontaktpersoner, så du bliver den første til at få besked, når en virksomhed ændrer navn, får nyt regnskab eller direktøren skiftes ud.

Information på alle CVR-registrerede virksomheder – tjek bl.a.:

- CVR-nummer
- Kontaktoplysninger
- Struktur og ejerhieraki
- Kontaktpersoner i virksomheden
- Branche og antal ansatte

Data fra Erhvervsstyrelsen

Mange af informationerne i Navne & Numre® Erhverv stammer fra Erhvervsstyrelsen (CVR-registret). De data er så kombineret med viden fra mange andre datakilder, så du kun behøver at lede efter erhvervsdata ét sted. Så vil du lave et CVR tjek på en virksomhed, så kan du gøre det med et enkelt klik i erhvervsdatabasen.

Reklamebeskyttelse

Husk at vær opmærksom på reklamebeskyttelse, når du kontakter nye virksomheder. 

Når en virksomhed er reklamebeskyttet har firmaet frabedt sig alle former for henvendelser med markedsføring for øje. Der er en tendens til at flere og flere nystartede virksomheder lader sig reklamebeskyttet - over 6 ud af 10 nystartede virksomheder bliver ved etablering reklamebeskyttet. Det har den effekt, at der bliver færre og færre virksomheder at handle med, da de jo ikke må kontaktes med salg for øje. Læs mere her.

Erhvervsledernes persongalleri

I Navne & Numre® Erhverv har du også mulighed for at dykke ned i et grafisk overblik over alle danske erhvervsledere. Se deres succeser og fiaskoer og se hvem, der har relation med hvem. I ledernes persongalleri får du altså et samlet overblik over alle de virksomheder, en given person har været og er involveret i.

Med Persongalleriet er det derfor slut med at bruge kostbar tid på internettet, når du skal researche dig frem til danske virksomhedslederes erhvervsmæssige løbebane. Brug viden fra Persongalleriet som døråbner hos nye kunder og til at skabe et endnu stærkere netværk.


Her er fire eksempler på, hvordan du kan bruge dit business netværk og personers erhvervshistorik til at skabe succes i dit arbejde.

Læs mere om alle de andre muligheder i Navne & Numre® Erhverv

Firmaopslag er en standard del af Navne & Numre® Erhverv, som altid er kombineret med enten Salg og Marketing og/eller Økonomi & RegnskabKontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode