Menu
Oktober 2016

Bisnode kundeundersøgelse

Din mening gør en forskel

Når du er kunde hos Bisnode, går vi op i at du får en god oplevelse og får størst mulig værdi af vores samarbejde. For os er det vigtigt at have en tæt kontakt med vores kunder. Vi forsøger hele tiden at blive bedre til det vi gør, og for at sikre dette, er det afgørende at få indblik i din oplevelse. Derfor sender vi ca. 1 gang årligt en invitation til at deltage i vores kundeundersøgelse.

Den feedback, du tidligere har givet, har gjort en forskel. Vi læser hver eneste besvarelse grundigt. Din feedback er værdsat og vi bruger den aktivt til at forbedre din oplevelse. Vi har mange spændende aktiviteter i gang, der er født ud af netop denne feedback.


3 konkrete forbedringer i har bidraget til:

Datamatch // Forbedret proces og resultat

Du skal som kunde have det maksimale ud af dine data. Derfor har vi forbedret hele vores proces omkring Master Data Management og datamatch, så der nu er en mere grundig forberedelsesfase og forventningsafstemning inden selve matchen foretages. Resultatet af matchen bliver præsenteret let forståeligt og grafisk og du får anbefalinger til hvordan du kan arbejde videre med dine data.

Svartider // 30 % hurtigere svar

Din tid er vigtig og du skal være i stand til at træffe hurtigere beslutninger og få en mere effektiv hverdag. Derfor skulle du gerne opleve at du får svar fra vores Customer Care helt op til 30% hurtigere end tidligere.

Rådgivning // Professionel rådgivning og forretningsforståelse

Måske du ligeledes har bemærket, at din konsulent er blevet dygtigere til at tale forretning med dig? I stiller nemlig høje krav til vores rådgivningsevne og derfor har vi arbejdet på at blive dygtigere på dette punkt. Vi håber, du føler du bliver mødt af passionerede og engagerede medarbejdere, når du er i kontakt med os, om så det er på telefon, mail eller fysisk møde.   

Du skal være med

D. 25 oktober kan du igen være med til at skabe den bedste Bisnode oplevelse. Hold øje med din indbakke! En stor tak til alle vores kunder der gennem deres feedback hjælper os med at forbedre Bisnode!

Har du allerede feedback, er du velkommen til at kontakte Customer Experince Manager, Louise Farsøe via e-mail på louise.farsoe@bisnode.com eller telefon 26472060.Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode