Menu
Kreditvurderingssystem

Fra AAA til C

Flere tusinde virksomheder får dagligt hjælp fra vores kreditvurderingssystem til hurtigt at træffe sikre og lønsomme beslutninger.

Med hjælp fra Bisnode kan du etablere samarbejde med alle. Vores kreditvurdering består af en rating og et anbefalet kreditmax, som øjeblikkelig giver dig indblik i, om du skal bede om forskudsbetaling, begrænse eller øge dit kreditbeløb.

Bisnodes kreditvurderingssystem er en kendt og pålidelig ekspertmodel, som hjælper din virksomhed med at undgå kredittab. Modellen bygger på specialiseret erfaring med kreditgivning. Den fanger en stor del af alle konkurser og forhindrer unødige kredittab. Modellen kan bruges i både kredit- og markedssammenhænge, såsom kreditgivning, søgning efter kundeemner og indkøb.

Systemet har løbende opdatering af ratingstatistik, som bekræfter træfsikkerheden over land tid. Modellen har desuden vist sig at fungere under både lav- og højkonjunktur. Siden lanceringen i 1989 har vi kontinuerligt videreudviklet systemet, således at du er sikret den højest mulige kvalitet og træfsikkerhed.

Altid dugfrisk vurdering

Vores kreditinformation bliver opdateret flere gange dagligt. Desuden udarbejder vi en aktuel kreditvurdering og rating så snart, der er ny information tilgængelig. På den måde er vores vurdering altid baseret på dagsaktuel information.

Kreditvurderingssystemet effektiviserer arbejdet i din kreditafdeling
 

Med vores rating får du: 

  • En enkel bedømmelsesskala.
  • En fælles ratingstandard for alle nordiske lande
  • Med start i 1989 tilbyder vi markedets langsigtede ratingstatistik

 

Forøg dine forretningsmuligheder

Bisnode kreditvurderingssystem hjælper dig både med at undgå kredittab samt med at maksimere dine forretningsmuligheder. Med vores system kan du nemlig træffe kalkulerede, objektive og hurtige risikobeslutninger.

Vores kreditrating bruges ofte som beslutningsstøtte. Du får hjælp til at bedømme muligheder gennem hurtig og enkel fastsættelse af betalingsvilkår og kreditgrænser på dine kunder og leverandører. Ratingen giver dig imidlertid også en klar konkurrencefordel i offentlige indkøb samtidig med, at den hjælper dig i din søgning efter nye lønsomme kunder.

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode