Menu
Pressemeddelelse

InfoDirekt fusioneret ind i Bisnode Danmark A/S

For at tilbyde endnu flere og stærkere produkter til danske beslutningstagere bliver InfoDirekt nu fusioneret ind i Bisnode Danmark A/S. InfoDirekt indsamler faktuel viden og kombinerer den med markedsinformationer og forbrugeradfærd. Med de nye kræfter bliver Bisnode Danmark A/S markedsleder inden for området.

Med ønsket om at blive dansk erhvervslivs foretrukne leverandør af beslutningsinformation købte Bisnode Danmark A/S i december 2011 51 procent af aktierne i InfoDirekt. Delejerskabet viste sig hurtigt at være en succes, og derfor har Bisnode Danmark købt de resterende 49 procent og fusionerer nu selskabet ind i Bisnode-koncernen.

Bisnode Danmark A/S styrker dermed sin position som strategisk partner for dansk erhvervsliv. InfoDirekt kommer med en stor erfaring og knowhow omkring marketingdata inden for både BtB og BtC. Ved at indsamle faktuel viden og kombinere den med markedsinformation og forbrugeradfærd, hjælper InfoDirekt virksomheder til en større kundeforståelse og et øget markedskendskab.

Hos Bisnode Market er Head of Marketing & Customer Care, Bo Rasmussen, meget glad for fusionen:”Siden vi overtog dele af InfoDirekt tilbage i 2011 har InfoDirekt arbejdet med tocifrede vækstrater, og vi er sikre på, at en fuld integration af vores virksomheder vil skabe endnu bedre produkter for vores kunder. Hos Bisnode er vi i gang med en forandringsproces, hvor vores mål er at blive den vigtigste strategiske partner for vores kunder når de skal ud og finde de rigtige kunder. Et vigtigt skridt på den vej er at udvide vores produktportefølje indenfor marketing, som vi gør nu, så vores kunder får adgang til alle de redskaber, de har brug for, for at træffe smarte beslutninger”, siger Bo Rasmussen.

I forbindelse med fusionen udnævnes Henrik Kristiansen, tidl. Direktør for InfoDirekt, til Head of Sales for Consumer Marketing og også han ser frem til integrationen af produkterne: ”Bisnode Danmark og vi lever af at levere information til dansk erhvervsliv, der gør, at man kan træffe smartere beslutninger. Nu bliver vi hos Bisnode Danmark markedsleder på området, og med endnu flere produkter på hylderne vil vi kunne tilbyde dansk erhvervsliv alt den data, de har brug for, og dermed i endnu højere grad hjælpe dem med at træffe beslutninger på baggrund af facts – og ikke blot mavefornemmelser”, siger Henrik Kristiansen. 

Kontakter

Marianne Langhorn
Marianne Langhorn

Manager
+45 3673 8004
marianne.langhorn@bisnode.com

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode