Menu
Bisnode D&B

Unik identifikation af virksomheder -Globalt

D-U-N-S® Nummer - Data Universal Numbering System - er et 9-cifret globalt identifikationsnummer, som Dun & Bradstreet tildeler alle virksomheder i verden! Dette for at sikre korrekt og rettidig identifikation, undgå dubletter samt sikre korrekte opdateringer om +250 millioner virksomheder fra flere end 220 lande.

Hvad er et D-U-N-S® Nummer?

D-U-N-S® Nummeret bliver omtalt som "CPR nummeret for verdens virksomheder". I virkligheden er det endnu mere overbevisende end et CPR nummer, fordi alle koncerner i verden er knyttet sammen i familietræer ved hjælp af D-U-N-S® nummeret. Det giver også muligheden for at identificere en koncerns ultimative moder, da alle virksomheder linkes til moderselskab og datterselskaber via D-U-N-S® Nummeret, således at du får et fuldstændigt billede af den globale koncern. 

D-U-N-S® nummeret anvendes af verdens vigtigste standardsættende virksomheder, og det er accepteret og anbefalet af over 50 globale brancher og fagforbund. Blandt andre FN, USA's regering, Australiens regering og Europakommissionen.

I dagens globale økonomi er D&B D-U-N-S® nummeret blevet standard for at kunne spore virksomheder rundt om i verden f.eks. i forbindelse med Compliance tjek.
Ved at integrere D&B D-U-N-S® Nummeret i hjertet af dine globale markedsførings-, kredit- og indkøbstransaktioner, kan du etablere en unik datastruktur evt. i form af et Master Data projekt. 

Fordele ved D-u-n-s nummeret

  1. Sikrer datakvalitet ved at identificere evt. dubletter og forretningspartnere, som er gået konkurs.
  2. Linker virksomheder i koncernrelationer for at skabe overblik over hele koncernen
  3. Gør det muligt at arbejde globalt ud fra standardiserede kundeoplysninger
  4. Identificerer det globale køb i en koncern
  5. Gør det muligt at måle risikoen for alle kunder og leverandører


Kontakt redaktionen

Har du feedback eller kommentarer til vores artikler og nyheder, er du mere end velkommen til at kontakte redaktionen på e-mail marketing@bisnode.dk

Läs mer om våra tjänster på www.bisnode.com Bisnode